Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Samsun onu bekliyor!

SABAH Pazar ekinden Sonat Bahar, bir ay önce Canik Belediyespor'a transfer olan Hırvatistan Basketbol Milli Takımı'nın oyuncusu Antonija Misura Sandric ile konuşmuş. Daha önce 'dünyanın en güzel sporcusu' seçilen Sandric, "Ben Victoria's Secret modeli değilim ki! Kimse bana güzel olduğum için para vermiyor, iyi basket oynadığım için veriyor. Şimdi Canik Belediyespor'dayım çünkü basketbol oynamayı biliyorum" demiş.
Sandric'in sadece yaptığı işle anılmak istemesi güzel ama bir de Türkiye gerçekleri var. Canik Belediyespor'un ilk maçı için; Samsunlu basketbolseverler, bin 400 kişi kapasiteli salona 28 bin 665 bilet talebinde bulunmuş! Seyirci sayısındaki bu patlamanın nedeni ise Sandric olarak gösteriliyor. Fıkra gibi olay ama gerçek.
Canik Belediyespor Başkanı Ercan Bayrak, Sandric'i transfer ederken, "Taraftarımıza izlemesi keyifli bir takım kurmak için çalışmalarımız sürüyor" diyerek taraftara mesajı önceden vermiş aslında. 100 bin nüfuslu Canik'te, meğer basketbol ne çok seviliyormuş!
Elbette Sandric için güzel demek yetmez; o dünyanın en güzel kadın sporcularından biri. Canik Belediyespor, 22 Ekim'de başlayacak olan ligde, ilk maçını Abdullah Gül Üniversitesi ile oynayacak. Seyirci sayısındaki bu rekor patlama, belki TV kanallarının da dikkatini çekebilir. Hatta bizde bu basketbol sevgisi(!) olduğu sürece, Sandric dizilerden oyunculuk teklifi de alabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA