Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Olmadı Gökhan!

Beş senenin sonunda 'O Ses Türkiye' programının jürisinden ayrılan Gökhan Özoğuz, önceki akşam Etiler'de objektife takıldı. Gökhan, "Ekibe yeni katılan Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk'ün performansını nasıl buluyorsunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:
"Bu sezon yarışmayı hiç izlemedim. Zaten normalde televizyon izleyen bir adam değilim. Maksimum İlber Ortaylı'yı izliyorum. Televizyona ayıracak vaktim de yok." Gökhan, bu açıklamayı, jüri olduğu dönemde yaptı mı ya da yapar mıydı?
Yapmadı, şimdi jüri üyesi olsaydı da böyle konuşmazdı.
Güzel para kazanırken reytingleri artırmak için her şeyi yap, programdan ayrıldıktan sonra da 'İzlemiyorum o programı, ben zaten belgesel, haber izlerim' de...
Bu tarz açıklamalar hem samimi değil, hem de izleyiciye hakaret sayılır.
Sevgili Gökhan; madem sevmiyorsun o tarz programları, neden jüri üyesi oluyorsun, hem de beş yıl boyunca? Tabii ki para için! Elbette insan, para için bazen sevmediği şeyleri yapmak zorunda kalabilir ama ekmek yenilen yeri kötülemek saygısızlıktır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA