Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yaparım çocuğu boşarım adamı alırım nafakayı

Ne yazık ki, bu başlık, bazı kadınların hayat sloganı oldu ama çok azı Şeyma Subaşı kadar şanslı oluyor. Fransa'da masal gibi bir düğünle evlenen Şeyma'nın, dokuz dakikada boşandıktan sonra Instagram'da paylaştığı ilk fotoğraf, Acun'un hediye ettiği kafeden oldu.
Şeyma 125 bin lira nafaka alacak, çocuğun masraflarını da Acun üstlenecek. Şeyma'nın ayrıca tazminat olarak 10 milyon lira ve Miami'deki evi alacağı da iddia ediliyor.
Acun, ikinci eşi Zeynep Ilıcalı'dan da 10 dakikada boşanmıştı. Zeynep, çocukları ve kendisi için 150 bin lira nafaka aldı.
Acun ayrıca ailesiyle oturduğu evi, Miami, Bodrum, Beykoz ve Zorlu Center'daki evleri Zeynep'e bıraktı. Elbette Acun'un işini büyütmesinde Zeynep'in de katkısı olmuştu!
Acun'un ilk eşi Seda Başbuğ ise en şansız olanı galiba. Seda, 1993 yılında, Acun patron olmadan önce boşanmıştı.
Acun'un da bu hayattaki görevi, çok çalışıp eski eşlerinin tazminatlarını ödemek, onlara bol bol ev bırakmak galiba! Ee her paranın gideceği bir yer var. Acun istese eski eşlerine daha az nafaka ve tazminat öderdi ama o, eşlerini mahkeme kapılarında süründürecek kadar bencil ve cimri değil. Acun çok duygusal biri ve çocuklarını düşünen bir baba.
Acun gibiler, cömert eski koca olma görevini rahat yerine getiriyorlar. Bir de sürünenler, nafaka kölesi olanlar var! Çünkü çocuk yapıp ayrılmayı kafasına koyan kadınlar var. Yüklü nafaka ve tazminatı kaptıktan sonra da hiç evlenmiyorlar, sevgilileriyle yaşıyorlar ve çocukları da koz olarak kullanıyorlar. Elbette genelleme yapmak hata olur. Zengin olunca, hayatını ailesine adamış karısını boşayıp ona üç kuruş nafaka verip genç sevgili peşinde koşan 'azgın teke'ler de var!
Ama son dönemde iyi bir nafaka ve tazminatı kapmayı kariyer planlaması gören kadınların sayısı artıyor.
Bir de, nafakayı ödeyemeyip cezaevine giren ya da icra yolu ile çocuğu elinden alınan gariban babalar var. Özetle; hayat Şeyma gibilerine güzel!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA