Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hadi biraz gülelim

Türkiye'den en üst seviyede defalarca 'S-400 bitmiş bir anlaşmadır' açıklaması yapılsa da, bazıları aylar boyunca Türkiye'nin S-400'lerin alımından vazgeçeceğini yazdılar. Bunların içinde firari FETÖ'cüler de vardı, gazeteciler de. Yabancı sermayenin Türkiye'de kurduğu haber siteleri, S-400'lerin alınmayacağını iddia eden haberler yayınlandı. Ve sonunda hükümetin dediği oldu, S-400'lerin Rusya'dan sevkiyatı başladı.
Bazıları o kadar kendilerinden eminlerdi ki, dalga bile geçtiler.
Hadi şimdi biraz biz gülelim...
İşte atılan o tweet'lerden bazıları:
¦ Aslı Aydıntaşbaş:
'Temmuz ayında S-400'ler gelmeyecek.
Süresiz erteleme masada. Sonra söylemedi demeyin.' ¦ Türker Ertürk: 'Hiç şüpheniz olmasın, S-400'ler iptal edilecek.' ¦ Firari FETÖ'cü Emre Uslu: 'Bir kenara not alın;
RTE S-400 falan alamaz, sıkar biraz. S-400'leri alsın, ben de üzerine oturup fantezi yapmazsam en adi şerefsizim.' ¦ Mine G. Kırıkkanat:
'S-400'ler alınamaz dediğimde ayağa kalkanlar, oturun yerinize; sıfır!' ¦ Prof. Dr. Ümit Özdağ: 'AKP, Rahip Bronson'dan sonra ABD önünde tekrar diz çöktü. S- 400'ler alıştıra alıştıra önce erteleniyor, sonra vazgeçilecek.'



YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA