Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Virüs neden Türkiye’ye uğramadı?

Çin'de binlerce ölüme neden olduktan sonra, Güney Kore'den ABD'ye 60'ı aşkın ülkeye yayılan koronavirüs salgını, Avrupa'da da etkili oldu. Fransa'da 130, Almanya'da 129 vaka tespit edildi. Avrupa'da virüsün en çok can aldığı ülke ise İtalya oldu, 79 kişi hayatını kaybetti.
Kapı komşumuz İran'da koronavirüs salgınında ölenlerin sayısı 77'ye yükseldi. Tabii bu rakamlar her dakika değişiyor! Diğer komşularımız Yunanistan, Gürcistan, Ermenistan, İran, Irak, Azerbaycan'da da virüs tespit edildi ama Türkiye'de henüz koronavirüs testi pozitif çıkan kimse yok. Büyük bir turizm ülkesi olduğumuzu unutmayın! Etrafımızı sardığı halde virüs neden Türkiye'ye uğramadı? Bu soruya bir yanıtı olan var mı? Ya ülkece virüse karşı çok başarılıyız, önlemlerimiz sonuç veriyor ya da çok şanslıyız. Aman nazar değmesin.


A HABER MUHABİRİ OYUNU BOZDU!
Edirne Pazarkule Sınır Kapısı'nda Skynews muhabiri Yunanlı gazeteci, "Türkiye bu insanları zorla, otobüslerle, istemedikleri halde sınır kapılarına getirdi" diyerek Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Kamu Denetçisi Şeref Malkoç'u provoke etmeye çalıştı.
Malkoç'un açıklamasının ardından Türk gazeteciler ile tartışmaya devam eden Yunanlı gazeteci, iddiasını sürdürünce, a Haber muhabiri Mehmet Karataş, bir göçmeni tesadüfen yoldan çevirerek, Skynews muhabiri ile yüzleştirdi ve "Seni buraya zorla mı getirdiler?" diye sordu. Afgan genç de "Hayır, ben kendi paramla taksi tutarak geldim" dedi.
Böylece Skynews'un provokasyon girişimi boşa çıktı. Skynews'a hak ettiği yanıtı almasını sağlayan, objektif habercilik dersi veren Mehmet Karataş'a bravo. Tebrikler.


Cem Yılmaz da değişti!
Açılın, Cem Yılmaz ile ilgili magazinel bir yorum yapacağım. Ünlü komedyen genelde siyah tonlarda giyinir ama Serenay Sarıkaya ile sevgili olduktan sonra giyim tarzı değişti.
Ünlü komedyen, önceki gün bir AVM'de böyle gayet renkli görüntülendi. Ne büyük aşkmış, Cem'e tayt bile giydirdi! Ya da eşofman dar gelmiş! Erkeklerde yaş ilerledikçe bir gençleşme arzusu doğar, renkli giysiler daha çok tercih edilir. Belki de Cem Yılmaz'da bu tarz bir uyanış başladı.


Müthiş ikili
Acayip bir ülkeyiz. Bir insan kaçakçısı "20 senedir insan kaçakçılığı yapıyorum.
Avrupa'nın yarısını ben gönderdim" diye güle oynaya TV kanallarına röportaj verdi ve haliyle tutuklandı.
Önceki gün de Yunanistan'a geçmek isteyen göçmenlerin arasına karışan Konyalı vatandaş, Yunan polisi tarafından dövülerek geri gönderildi...
Konyalı genç şunları söyledi:
"İçeri girdim, Yunan polisi yakaladı. 'Tellerden çıkın' dediler ben çıkamadım.
Ondan sonra copla, sopalarla, silahlarla pat pat sıktılar. Kafamda 10 tane dikiş var." Bence insan kaçakçısı ile mültecilerin arasına karışan bu Konyalı arkadaşı bir araya getirmeliyiz. Müthiş ikili olurlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA