Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SİNAN ÖZEDİNCİK

‘İstanbul’a geleceğim için çok mutluyum’

11 Temmuz’da İstanbul’da konser verecek olan Shakira, Türk hayranlarına mesaj yolladı. Londra’da buluştuğumuz güzel yıldız, “İstanbul’a geleceğim için çok mutluyum” dedi. 11 yıl aradan sonra yeniden Türkiye’de sahneye çıkacak olan Shakira, İstanbul’da iki gece, üç gün kalacak

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, El Dorado isimli dünya turnesi kapsamında 11 Temmuz'da İstanbul'da konser verecek. 12 Grammy ödüllü yıldız, BKM organizasyonu ve Fikret Orman'ın şahsi desteğiyle Vodafone Park'ta hayranlarıyla buluşacak. 11 yıl sonra yeniden İstanbul'da sahneye çıkacak olan Shakira, unutulmaz bir sahne şovuna imza atacak. Uzun bir aradan sonra ülkemize konser vermeye gelen ilk dünya yıldızı olan Shakira'yı İstanbul'da 35 bin kişinin izlemesi bekleniyor.

Geçtiğimiz yıl çıkardığı son albümü 'El Dorado' ile büyük başarı yakalayan Kolombiyalı şarkıcı, dünya turnesi kapsamında önceki akşam Londra 02 Arena'da beşinci konserini verdi. Güzel yıldızı Londra'da 22 bin hayranı izledi.

Konser öncesi bir araya gelip sohbet ettiğimiz Shakira, üçüncü kez Türkiye'ye geleceği için çok heyecanlı. Türk hayranlarına mesaj gönderen ünlü yıldız, "İstanbul'a geleceğim için çok mutluyum" dedi.



İSRAİL'İ PROTESTO ETTİ

Turne için dev bir prodüksiyon hazırlayan Shakira, 14 TIR dolusu malzemeyle dünyayı dolaşıyor.

3 Haziran'da Hamburg konseriyle turnesine başlayan ünlü şarkıcı, Londra'nın ardından Paris'te konser verecek. Shakira, müzik kariyerinin altıncı dünya turnesinde, Avrupa ülkelerinin ardından Asya ile Kuzey ve Güney Amerika'da konserler verecek.

Filistinliler'e yaptığı katliamdan dolayı İsrail'i protesto eden Shakira, 9 Temmuz'da Tel Aviv'de vereceği konseri iptal etmişti. Filistin'e desteğini gösteren güzel şarkıcı, turne programını yeniden düzenleyip 10-12 Temmuz tarihleri arasında İstanbul'da kalmaya karar verdi.

Şarkıcı, İstanbul'da toplam iki gece, üç gün geçirecek. Shakira'nın İstanbul konseri toplam 2 milyon dolara mal olacak. Uzun süredir dünya yıldızları ülkemize gelmiyordu.

İstanbul'da konser veren son ünlü isim, dört yıl önce İTÜ'de sahneye çıkan Justin Timberlake olmuştu.

ÇOCUKLARINI DA GETİRECEK

Londra'daki konseri öncesi oğulları Sasha ve Milan'la çektirdiği fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Shakira, İstanbul'a da çocuklarıyla birlikte gelecek.



PIQUE, ARDA'YA SÖZ VERDİ

SHAKIRA, bu konserle üçüncü kez Türkiye'ye gelirken, çocuklarının babası, ünlü futbolcu Pique ise formasını giydiği İspanya Milli Takımı'nın Dünya Kupası'ndan elenmesi halinde İstanbul'da Shakira'ya eşlik edecek. Arda Turan, Barcelona'dan eski takım arkadaşı Pique ile görüşüp onu Türkiye'ye davet etti. Pique de Arda'ya İstanbul'da görüşme sözü verdi.



2 MILYAR TIK'LA REKOR KIRDI

'WAKA Waka', 'Whenever Wherever' ve 'Loca' gibi hit parçalarıyla müzik listelerinde zirveyi bırakmayan Shakira, geçtiğimiz yıl çıkardığı 11'inci albümü 'El Dorado' ile büyük başarı yakaladı. Son albümüyle 37 ülkede iTunes'ta bir numaraya ulaşan Kolombiyalı şarkıcı, 'Chantaje' parçasının klibiyle Youtube'da 2 milyardan fazla kez izlendi. Shakira, bu rekoruyla Latin müzik tarihinin en çok izlenen klibine imza attı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA