Türkiye'nin en iyi haber sitesi
TUBA KALÇIK İLE GÜNDEME DAİR TUBA KALÇIK

Solun yobazları

Kim mi bunlar? Enver Aysever ve Mine Kırıkkanat...
Önceki gün Beşikçioğlu röportajıyla ilgili attıkları tweet'leri görünce kendilerine başka bir sıfat yakıştıramadım. Nesli bir türlü tükenmeyen, sosyal medyadan başka yaşam alanları kalmayan, kendilerine ve çevrelerine bir şey katamayan, aydın olmakla yobaz olmak arasındaki farkı kavrayamayan, at gözlüklerini bir türlü çıkaramayan bu ikili, Twitter'da öyle şeyler söyledi ki... Aysever'in 'SABAH'a konuşarak yaşarken ölen sanatçılar kervanına Erdal Beşikçioğlu da katıldı' şeklindeki nefret dolu paylaşımına da, Kırıkkanat'ın 'O da pes etti.
Düşmeye başlayan çığlığı basıyor: 'Kimse yok mu?' şeklindeki saldırgan tavrına da kendi takipçileri dahi tepki gösterdi.
Düştükleri hal öyle trajikomik ki... Hep özgürlükten dem vuran Aysever'e mi, yoksa daha dün ekranda ne kadar faşist bir kafaya sahip olduğunu gösteren Kırıkkanat'a mı acısam bilemiyorum...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA