Türkiye'nin en iyi haber sitesi
TUBA KALÇIK İLE GÜNDEME DAİR TUBA KALÇIK

Eski görümcenin açıklamaları skandal ötesi!

Özcan Deniz önemli başarılara imza atmış bir isim. Dizileriyle, şarkılarıyla önemli bir yere sahipti halk nezdinde. 'Sahipti' diyorum çünkü artık şarkıcı ve oyuncu kimliğinin önüne geçiyor özel hayatında yaşadıkları.
Uzun bir süredir ailevi konularından dolayı sık sık basına malzeme veriyor. Önce babası ile arasındaki sorunlarla gündeme geldi, ardından üvey kardeşinin açıklamaları, en son da eski eşiyle yaşadığı problemler. Anlayacağınız Özcan Deniz'in özel hayatında sular bir türlü durulmuyor.
Böyle olunca da Özcan Deniz deyince benim aklıma artık ne şarkıcı, ne de oyuncu kimliği geliyor. Aklıma tek gelen şey; Deniz'in problemli özel hayatı. Hele son olarak, eski eşi Feyza Aktan ile yaşadığı gerilim her şeyin önüne geçti.

GERİLİM HATTI

Deniz-Aktan çiftinin karşılıklı suçlamaları havada uçuşurken Deniz'in kız kardeşi Sibel Semerci de gerilim hattının içine girdi. Hem de ne girmek... Geçtiğimiz gün sosyal medyasından yaptığı paylaşımlarla ateşe benzinle gitti desem yeridir.



Öncelikle şunu söyleyeyim, Sibel Semerci'nin bir kadın olarak Aktan'a yönelttiği iddiaları ben çok yersiz ve çirkin buluyorum. Feyza Aktan'ın anneliği üzerinden onu kamuoyu önünde itibarsızlaştırmaya, küçük düşürmeye çalışmak kimseye fayda getirmez. 'İyi annelik yapmıyor, çocuğuyla ilgilenmiyor, oğlunu sakızla besliyor' gibi iddialar ortaya atmak ve bununla basını meşgul etmek Aktan'dan daha fazla Özcan Deniz'e zarar getiriyor. Kendisi de gözlemliyordur, dizi hayatındaki başarısının bel kemiğini kadın izleyicileri oluşturuyor Özcan Deniz'in. Eski eşini anneliği, kadınlığı üzerinden vurmaya devam ederse yıllardır arkasında duran bu kadın izleyici kitlesini de kaybedecek. Tabii burada Deniz ve yakın çevresi desek daha doğru olur. Çünkü Özcan Deniz susuyor, kız kardeşi başlıyor.

HEP ÖZEL HAYAT

Bilmem farkında mı Özcan Deniz ama böyle giderse artık kimse onu sanatçı kimliğiyle hatırlamayacak. Magazin figürü olmaktan öteye de gidemeyecek. Yeni dizisi başlıyor ama yazın internete Özcan Deniz diye, karşımıza yeni dizisi hakkındaki haberlerden öte özel hayatıyla ilgili yapılan haberler çıkıyor. Deniz'e bakınca; 'İnsana en büyük zararı kendisi verirmiş' sözü aklıma geliyor.
Umarım Özcan Deniz bu yaşadıklarından ders çıkarır ve sadece sanatıyla gündeme gelir.



EKRANA KİLİTLENEREK İZLEDİM

Uzun süredir beni ekrana böyle kilitleyen bir diziye denk gelmemiştim. 'Maraşlı'; senaryosu, oyuncu kadrosu ve müzikleriyle gerçekten muhteşem bir proje. Burak Deniz ve Alina Boz hem oyunculuk, hem de görsel açıdan son derece uyumlu bir çift olmuş. Soluksuz izliyorum. ATV'ye ve dizi ekibine böyle kaliteli bir projeyle bizleri buluşturduğu için teşekkürler. Yolun açık, reytingin bol olsun 'Maraşlı'...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA