Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ekim ayında neler oluyor?

Bugünden itibaren hızlanan gezegenlerin seyrinin yer yüzüne yansıması da farklı olacak. Öyle ki üzülenin yanına kar olmayacak günlerde dünyanın birçok ülkesindeki karışıklığa şahit olurken, bizim için güneş farklı doğacak. Türkiye'nin cesur ve kararlı adımlar attığını tüm dünya görecek. Yeni bir dönemin temsilcisi olan 2017 Ekim ayında Türkiye, kendi gündeminde birçok köklü konuyu değiştirirken, adeta büyük bir dönüşümden geçecek. Büyük resmi görmek bu dönem daha kolay olacak. 2018 yılı için hazırlık yapan gökyüzü kendi seyrine doğru yol alırken, bazı ülkelerin kaderleri de bu dönem belirlenecek. Değişimin kaçınılmaz olduğu bu ay ile birlikte gözlem yapmak, hemfikir olmak, tartışmak, uzun soluklu muhakemeler yapmak ön planda olacak.

TÜRKİYE ÖN PLANDA
Öncü etkide yer alan şans ve bolluk gezegeni Jüpiter, seyrini gök kubbede de değiştirdi. Artık Jüpiter, yaklaşık bir yıl boyunca Akrep burcunda hareketini sürdürecek. Türkiye'nin Natal haritasına destek olan Jüpiter, gözle görülür etkiler bırakacak. Tam desteğini 2018 yılında gösterecek olan, genişleten ve toparlayan gezegen, Güneş ve Venüs ile de iletişim kuracak. Yönetmek, yönetilmek, sistem ve düzen gibi konuları merkezimize çekecek. Bu yüzden ülke liderlerinin ülke içerisinde ve uluslararası alanda çok daha başarılı olacağı bir dönem başlıyor. Bu siyasi arenanın ahengi aynı zamanda ticareti ve borsayı da yakından ilgilendirecek. Türkiye'nin ticari piyasası önümüzdeki bir yıl boyunca daha da canlanacak.
Eğitim, hukuk, yasalar, ahlaki kurallar, sosyal statü, ekonomik anlamda genişlemeler, Jüpiter'e bağlı olarak fırsatlara dönüşebilir. Son 2.5 yıldır yaratıcılık konusunda sorun yaşayan birçok kurumun da özellikle Jüpiter'in Akrep burcuna geçişiyle beraber mevcut durumlarında değişikliğe gidebileceğini ve yaratıcılık adına yaşanan körelmenin tersine döneceğini işaret ediyor. Gök kubbe, Türkiye'nin enlem boylamına destek olurken, para kazanamayan sektörler canlanacak. Özelikle medya yeniden güçlenirken, medya patronları da değişim gösterecek.

GENÇLER İÇİN YENİ DÖNEM
2018 yılının izini bugünlerde yakalayacağız. '2017 Büyük Hesaplaşma Başlıyor' kitabımın Ekim temasında uzun uzun yer verdiğim eğitim konusu ise yine gündemde olacak. Sosyal düzenlemeler ve eğitim sistemindeki önemli değişimler her hanenin konusu olurken, eğitimle birlikte sanata, spora, kültüre yapılan yatırımların artacağını da yine bugünlerde fark edeceğiz.

GÜÇ KAZANDIRIYOR
Ekim ayı, Türkiye için yılın en hareketli aylarından biri olacak. Ülkenin yapılanmaya gittiği alanlarda yeni ortaklıklar ve anlaşmalar söz konusu olabilir. Merkür'ün en kazandırıcı hareketi ise Türkiye'nin Natal haritasıyla ilişki kurması ve uluslararası camiada güç kazanması olacak. Şehirlerdeki yapılanmalarda kentsel dönüşüm, iletişim ve haberleşmeye ilişkin yeni bina projeleri ve restorasyon gibi artışlar görülebilir. Ekim ayında yollar, toplu taşımada raylı ve elektrikli sistemlerin yapımı artabilir.

ASTRO GÜNDEM
Venüs-Uranüs 150'liği İran'ı gündeme getiriyor. Yönetiminden ekonomisine kadar dünyada konuşulacak olan İran, gündeme oturacak. Estetik ameliyatları popüler kılacak olan Venüs-Uranüs 150'liği dış görünüşünüz ile ilgili radikal kararlar aldırırken, sosyal medyada ve magazin gündeminde ünlülerin estetiksiz fotoğrafları konuşulabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA