Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Hangi tarihlerde kilo almaya yatkınsınız?

Haftanın ilk, ayın son günlerinde herkesin derdi kilo almak olduğu kadar kilo verememe sorunu. Mevsimin yüzünün iyice kışa döndüğü bugünlerde aslında gökyüzünde iddialı bir kavuşum gerçekleşti.
Güneş-Jüpiter kavuşumu! 'Ne anlama geliyor?' diyecek olursanız; hepimize yüreklilik verirken, iştah açıklığını ve kilo almayı da destekliyor. 'Bu süreçte astrolojiden nasıl faydalanabilirim?' diyorsanız, burcunuza göre diyet zamanlarınızı ayarlayabilirsiniz.
Burcunuzu ve gezegeninizi yazdım; bu dönemi yönetmek sizin elinizde, unutmayın...

Koç:
Koç burcu özellikle Mart ve Nisan aylarında kilo almaya müsaittir. Yönetici gezegeni Mars, geri hareketine başladığı zamanlarda ise yaptığı diyet olumlu sonuç vermez.

Boğa:
Boğa burcu özellikle Mayıs ayında kilo almaya yatkındır.
Yönetici gezegeni Venüs, geri hareketine başladığı zamanlarda diyet yapması önerilmez.

İkizler:
İkizler burcu özellikle Haziran ayında kilo almaya müsaittir. Yönetici gezegeni Merkür, geri hareketine başladığı zamanlarda yaptığı diyet olumlu sonuç vermez.

Yengeç:
Yengeç burcu, Güneş'in burcuna geçtiği tarihte, yani Temmuz ayında kilo almaya müsaittir. Diyet yapması için en uygun dönem, Dolunay sonrası 14 günlük süreçtir.

Aslan:
Aslan burcu özellikle Ağustos ayında kilo almaya müsaittir. Yönetici gezegeni Güneş, kendini güçlü hissetmediği bir burçta hareket etmeye başladığı zamanlarda yaptığı diyet sonuç vermez.

Başak:
Başak burcu özellikle Eylül ayında kilo almaya müsaittir. Yönetici gezegeni Merkür, geri hareketine başladığı zamanlarda yaptığı diyet sonuç vermez.

Terazi:
Terazi burcu özellikle Ekim ayında kilo almaya müsaittir. Yönetici gezegeni Venüs, geri hareketine başladığı zamanlarda yaptığı diyet sonuç vermez.

Akrep:
Akrep burcu özellikle Kasım ayında kilo almaya müsaittir. Yönetici gezegeni Mars ve Pluton, geri hareketine başladığı zamanlarda ise yaptığı diyet olumlu sonuç vermez.

Yay:
Yay burcu özellikle Aralık ayında kilo almaya müsaittir. Yönetici gezegeni Jüpiter, geri hareketine başladığı zamanlarda ise yaptığı diyet olumlu sonuç vermez.

Oğlak:
Oğlak burcu özellikle Ocak ayında kilo almaya müsaittir. Yönetici gezegeni Satürn, geri hareketine başladığı zamanlarda ise yaptığı diyet olumlu sonuç vermez.

Kova:
Kova burcu özellikle Ocak ve Şubat aylarında kilo almaya müsaittir. Yönetici gezegeni Uranüs, geri hareketine başladığı zamanlarda yaptığı diyet olumlu sonuç vermez.

Balık:
Balık burcu özellikle Mart ayında kilo almaya müsaittir. Yönetici gezegeni Neptün, geri hareketine başladığı zamanlarda yaptığı diyet sonuç vermez.


ASTRO GÜNDEM
Merkür-Ay düğümü 90'lığı; iletişim kurarken bazı anları daha önceden yaşadığınızı hissettirecek. Samimi olduğunuz kişilerden şüphe edebilir, olayları farklı şekilde sorgulayabilirsiniz. Sosyal hayatta idealist olarak nitelendirdiğiniz kişilerin göründükleri kadar güçlü olmadıklarına şahit olabilirsiniz. Siyasilerin yaşam tarzları gizemini kaybedecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA