Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yarın yeniay gerçekleşiyor

Ruhumuzu yoran bir yılın yavaş yavaş sonuna gelirken, gökyüzü de bizi destekliyor. Yarın ateş burcu olan Akrep'te gerçekleşecek olan Yeni ay, yüklerimizden arınmamıza yardımcı olurken bir taraftan da eğriyi doğruyu ortaya koyacak. Türkiye'den çıplak gözle görünmeyecek olan Yeniay, tepe noktasında Satürn ile ilişki kuracak. Ateş ve su elementinin ağırlıklı olduğu gökyüzünde yılın en hassas, duyarlı, romantik bir o kadar da kinci ve detaylarda kaybolan etkisini göreceğiz. Yılın son ayları yaklaştıkça gökyüzündeki değişken burçların tamamen etkisinden uzaklaştığımızı görüyoruz. Su ve toprak burçlarının iktidara geçmesi başka bir sürecin başlangıcını da işaret ediyor.
Yeni ay bize nostalji yaptırırken bir yandan da ne kadar sahiplenici olduğunu vurgulayacak. Gelenekçi, örf ve adetlere bağımlı, geçmişi yad eden tarafımızla tanışıyoruz. Sağduyulu, yılın geri kalanında hedeflerinize odaklanmanızı, yaz aylarını aratmayacak kadar da sosyal olmanızı sağlayacak. Dünya basını ünlü isimleri servis ederken intihar, sır ya da ani ölümleri gündeme taşıyabilir.
Anın yükselenini Balık burcu yönetiyor. Yeni ayın Neptün ile kurduğu iş birliği kişisel zaafları olan insanları işaret edecek. Dünya basınında büyük manşetlerin yer alacağı beklenmedik kayıpları da konuşacağımızı vurguluyor. Türkiye'de ise popülerliğini yitirmiş ünlülerin sağlık problemleri dikkat çekecek. Akrep burcunda meydana gelen Yeni aya Jüpiter ve Venüs de eşlik ediyor. Gökyüzündeki bu özel gündemi oluşturan su burcundaki Yeni ay, sevgiye ne kadar ihtiyaç duyduğumuzun bir kez daha altını çizecek.

ASTRO GÜNDEM
Yarın 13.43'de semada Yeni ay yükseliyor. Hepimiz için iletişimin yoğunluğu ve konuşmaların şiddeti artacak. Özellikle gün içinde sert konuşmalara şahit olabilir, dünya basınında birbirine meydan okuyan isimleri görebiliriz. Plansızlık günü yönetirken, Güneş-Uranüs 150'liği yetenekleri ile bir yerlere gelenleri de destekleyecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA