Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

1960-1970 yıllarında doğanlar dikkat!

Güneş'in burç değiştirmeye hazırlandığı bugünlerde kendinizi dağınık hissedebilirsiniz.
Bunun sebebi ise disiplin eden gezegen olan Satürn'ün Güneş ile ilişkisi.
1960-1970 yılları arasında doğan, Plüton'u Başak olan herkes bu açının hedefi olacak. Başarılı, tutarlı, kararlı kişileri bile büyüsü ile değiştirecek olan Satürn- Güneş ilişkisi nedeniyle bu yıllar arası doğanlar; 21 Aralık'a kadar konuşulacak.
Özelikle 18 Aralık'ta gerçekleşecek Yeni ay, topluma mal olmuş kişilerin sağlık sorunlarını ve kazalarını konuşacağımızı işaret ediyor. Siz siz olun, bu yıllar arası doğan birileri ile bu dönemde birtakım sorunlar yaşıyorsanız, konuşmak için bu tarihleri seçmeyin.
Kimsenin birbirini dinlemediği bu döngüye onlar da eşlik edecek ve keskin konuşmaları veya restleşmeleri ile gündeme gelecekler.
1960-1970 yılları arasında doğan aile bireyleriniz varsa; olabildiğince keskin oldukları, kendilerine haksızlık yapıldığını düşündükleri bu döngüde onlara yardımcı olun.
Bu dönemden etkilenecek ünlüler ise şöyle:
1961 doğumlu Seda Sayan, 1963 doğumlu Hülya Avşar, 1970 doğumlu Sibel Can.

ASTRO GÜNDEM
Mars-Plüton 90'lığı kavgacı kişilerin gerginliğine işaret ediyor. Sosyal medyadan açıklamalar yapan yapana… ABD başkanından ülkemizin gazetecilerine, sanatçılarına kadar hepsinin birbirlerine atıfta bulunacağı günlerden geçiyoruz. Siz siz olun bugünlerde okuduğunuz her konuya, tam anlamadan cevap vermeyin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA