Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ay burçlarına göre çocuklar

Masallara, romanlara, şarkılara, filmlere konu olan Ay; sadece romantizmi değil, iç dünyamızı da temsil ediyor. Gökyüzünde Ay hangi halde ise o hale bürünüyor, haritamızda hangi bölümden geçiyorsa o bölüme daha duyarlı davranıyoruz. Peki Ay'ın hali çocukları etkilemiyor mu? Tabij ki etkiliyor. Bebeğinizin dünyaya geldiği günde Ay'ın konumunun ve bulunduğu burcun, çocuğunuzun öz burcundan daha etkili olduğunu söylemek isterim. İşte bebeğinizin Ay burcuna göre duyguları…
Ay, Koç burcunda: Hiperaktif olmasının yanında çabuk sıkılmaları ile meşhurdur. Düşünmeden hareket etmeyi sever.
Ay, Boğa burcunda: Güven duygusu gelişmiştir. Her ne kadar sakin olsa da iş sabretmeye gelince o kadar da başarılı olamaz.
Ay, İkizler burcunda: Ortalamanın üzerinde zekaya sahiptir. Sıcacık gülümsemesi herkesin ilk günden itibaren dikkatini çeker.
Ay, Yengeç burcunda: Duygusal anlamda doyum ve aileleri ile direkt temasta olmak ister. İletişimlerini sık sık dokunarak yapar.
Ay, Aslan burcunda: Liderlik vasfıyla öne çıkar. Onunla iletişim kurarken göz teması kurulması, sorularına cevap verilmesi ve sık sık onaylanması çok önemlidir.
Ay, Başak burcunda: Mantığı ön plandadır. Geçiştirilmekten ve umursanmamaktan hoşlanmazlar.
Ay, Terazi burcunda: Yalnızlıktan hoşlanmaz, sosyalliği ön plana alır. Onun için ailesiyle zaman geçirmek çok önemlidir.
Ay, Akrep burcunda: Gizli olan her şeye karşı meraklıdır. Aynı merakı ve ilgiyi ailesinden de bekler.
Ay, Yay burcunda: Farklı olan her şeye ilgi duyar. Özellikle maceracı tarafı bazen düşünmeden hareket etmesine neden olabilir.
Ay, Oğlak burcunda: Yaşıtları ile iletişim kurmakta zorlanır ve bu sebeple kendisinden yaşça büyük insanlarla bir arada bulunmak ister.
Ay, Kova burcunda: Özgürlüğüne çok düşkündür. Desteklenmekten ve övülmekten hoşlanır.
Ay, Balık burcunda: Her şeyden çok kolay etkilenebilir. Merhametli tarafı çok baskındır ve duygularıyla karar vermeyi tercih eder. Bazen herkese evet demek zorunda olmadığı hatırlatılmalıdır.

ASTRO GÜNDEM
Zaman tüm hesapları alt eder. Jüpiter ve Chiron'un su burçlarındaki iletişimi, aile şirketlerini ve evlilikleri sorgulatıyor. Bugün, uzun vadeli planlar yapmak için uygun bir gün! Küresel alt yapılı sorunlar gündem olurken, uluslararası bazı markaların pazar hisselerini küçülttüğünü duyabilirsiniz. Bugün kendine güvenen kazanır!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA