Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Genç ve ünlü erkekler gündemde

Bir düşünsenize; 16 gün sonra hayatımıza yeni bir yıl daha dahil olacak, isteklerimizi yeniden belirleyip yeni umutlara tutunacağız. Bugünlerde hayatımızın ne yöne gittiğini düşünmek çok daha kolay olacak.
Yolcu etmeye hazırlandığımız 2017 yılında yaşadıklarımıza tutunmanın hiçbir önemi olmadığını, 2018 yılında fark edeceğiz.
Gezegenler eş zamanlı olarak direksiyonu hiç beklenmeyen bir yöne kıracak. Bu da birçok kişinin plansız akan hayatlarında beklemediği olaylar yaşamalarına sebep olacak. 'Kim bu kişiler?' diyecek olursanız; 1970–1984 yılları arasında doğanlar! Bu yıllarda doğanlar için son yıllar, belki de yaşam yolunda en iddialı yılları oldu, olmaya da devam edecek. 2018 yılında kaderlerini tayin etmeye çalışacaklar.
2018 yılının sorumlusu yalnızca yaşayacağımız beş tutulma olmayacak aynı zamanda gitmeyen gezegen de kalmayacak.
Satürn, 21 Aralık'ta toprak burcundaki seyrine başlarken konuşulacaklar arasına genç erkekleri alacak.
Yetenekli, kendine güvenen erkekleri ön plana çıkarırken birtakım sınavlardan geçirmeyi de ihmal etmeyecek. Kolay değil gökyüzünde taç değiştirme merasimi varken Neptün'ü, Yay ve Oğlak olanları aynı çemberde buluşturacak. Bu durum 5 Ocak 2018 tarihine kadar devam ederken, sonrasında 1984 yılına kadar doğanları azat edecek ve 1998 yılına kadar doğan Neptün'ü Oğlak olanları hemen hemen her gün konuşacağız. Bu yıllar arası doğan erkekler, ilişkileri ile ilgili öyle kesin kararlar alacaklar ki birilerini arada dahi bırakacaklar.
Ayrılıkları, aşkları herkesin dilinde olacak. 5 Ocak'tan sonra yılın en çok konuşulacak erkekleri arasında, Nisan 1984 ile 1998 yılları arası doğanlar olacak.
Eğer bu yıllar arası doğmuş biriyseniz, 5 Ocak 2018 yılına kadar fikirlerinizi kimseyle paylaşmayın, duygularınızdan emin olmadan da harekete geçmeyin.
Peki, '2018 yılında hangi ünlü erkekleri konuşacağız?' derseniz;
1987 doğumlu Barış Arduç, 1975 doğumlu Mehmet Günsür, 1985 doğumlu Birkan Sokullu, 1990 doğumlu Çağatay Ulusoy'u.

ASTROGÜNDEM
Bugün gökyüzündeki şenliğe Merkür ile aşk gezegeni Venüs'ün kavuşumu dahil oluyor. Bireysel iletişim ön plana çıkarken medyatik isimlerin anlam veremediğiniz demeçlerini basından takip edebilirsiniz. Özellikle bir süredir medyadan uzak kalmayı tercih eden ünlülerin hayatları şok etkisi yaratabilir. Alım-satım yapmayı düşünüyorsanız günü değerlendirmelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA