Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bu yılın en itibarlısı Boğa

Boğa burçları, Uranüs gezegeninin düz seyrine girmesi yılın başında sizi bir nebze olsun kaygılarınızdan uzaklaştıracak. Son 1.5 senedir git-geller yaşadığınız aile ve kardeşler konusunda rahatlayacaksınız. 2018 yılının ilk günlerinde devrim gezegenin burcunuzda aktif olması size cesaret katacak. Önümüzdeki aylarda Uranüs'ün burcunuza geçişi ile birlikte yurt dışı planlarınız için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Son yıllarda bir türlü gerçekleştiremediğiniz seyahatleri organize edeceğinizi işaret eden gök kubbe, iş fırsatlarının da artacağını vurguluyor.

AŞK HAYATI
1984-1998 yıllarında doğduysanız, ilişkilerinizle ilgili keskin kararlar alabilirsiniz. Geçmişe dönük konulara, yarım kalan hesaplaşmalara bu yıl yön vereceksiniz. İlişkilerinizdeki belirsizlikleri çözmek için ise birebir diyaloğu tercih edeceksiniz. Şubat ayında 2018 yılının en güçlü günlerinden geçeceksiniz. Hayatınızı dönüştüreceğiniz günlerden geçiyorsunuz. Tamamen içgüdülerinize güvenerek hareket edeceksiniz. Evde, düzeninizde hayatınızı şekillendirmeye çalışabilirsiniz. Evli olan Boğa burçları evlilikleri ve birliktelikleri konusunda Temmuz ayına kadar hassas olmalılar. Geçmişten gelen konuları çözmeye alışıksanız, size gün doğabilir. İkili ilişkilerinizdeki mağrur yapınızı öne çıkararak sakince ve dikkatli gözlemlerde bulunabileceksiniz. İlişkinizde müdahil olmaya çalışan üçüncü kişilere karşı koruma refleksi geliştireceksiniz.

KARİYER VE PARA
Gökyüzü, 2016 yılının Ağustos ayından bu yana kafanızda şekillendirdiğiniz konuları hayata geçirebileceğinizi işaret ediyor. Eğer uzun zamandır kendi işinizin patronu olmak istiyorsanız ya da serbest zamanlı çalışıyorsanız; kendi ofisinizi, düzeninizi, şirketinizi faaliyete geçirmek için girişimde bulunabilirsiniz. Gökyüzünün size verdiği cesaretle sözlere değil kendi programınıza, planlarınıza odaklanacaksınız. Güneş Tutulması sorumluluk alanlarınızda etkili olurken, uzun zamandır kurumsal bir firmada çalışan Boğa burcuysanız, bulunduğunuz pozisyondan bir üst mevkiye terfi alabilirsiniz veya zam beklentiniz gerçekleşebilir. 1970-1984 yılları arasında doğduysanız patron ya da yöneticilerinizden büyük destek göreceksiniz.

SAĞLIK
2018 yılında özellikle spor yaparken ya da telaşlıyken, fiziksel kontrolünüze hakim olmanızda fayda var. Migren gibi rahatsızlıklarınız varsa ilaçlarınızı ihmal etmeyin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA