Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yılın en paralısı Teraziler

Sevgili Terazi burçları, hayatınızın en önemli yedi yıllık döngüsü başlıyor. 2018 yılına güzel bir motivasyonla başlamanız, kariyer adına sizi sevindirecek ve yeni yılda maddi anlamda kazançlarınızı artıracaksınız. Özgür ruhunuzu besleyecek, yaratıcı, yeniliklere ve değişime açık insanlarla kuracağınız ilişkiler, hayatınıza heyecan katacak.

AŞK HAYATI
Evlenmeyi düşünmeyen ya da ikinci şanslarını denemek isteyen Terazi burçları, 2018 yılında beklenmedik aşklara kapılarını açacak. Aklınızı başınızdan alacak, bir gün görmeseniz özleyeceğiniz, kalbinizi teslim edeceğiniz kişi; yaşam tarzınıza çok uygun biri olacak. Sevdiğiniz kişiyi, ailenizle gururla tanıştıracaksınız. Gökyüzü yıl boyunca hızlı ve beklenmedik aşklar, sürprizler yaratmaya devam edecek. İmkansız gibi görünse de eski sevgilinizle yeniden bir araya gelebilirsiniz. Temeli sağlam bir ilişkiniz varsa, ondan beklentileriniz artabilir. Hayatınızdaki insanın daha özgür ruhlu olmasını bekleyebilirsiniz.

KARİYER
Maddi gelirlerinizi garanti altına almak isteyeceğiniz bir yıla giriyorsunuz. Gökyüzü, 2018 yılının ilk aylarında gereksiz masraflardan kaçınmanızı sağlayacak. Gökkubbe, bireysel anlamda çıkış yapacağınız konuları vurguluyor. Egosu yüksek insanların tavırlarına karşı gardınızı alacaksınız. Cesaretiniz artacak ve kendinize daha çok güveneceksiniz. İş yerinde kıskançlıklara ve dedikodulara kulak vermeyeceksiniz.

SAĞLIK
Sağlığınız size zorluk çıkartmayacak ancak dikkat etmeniz ve önlem almanız gereken noktalar da olacak. Önemli tedavilerinizi aksatmayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA