Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ocak ayında ruhunuzu besleyin

Derin bir nefes alın ve size anlatacaklarımı sadece bugün birkaç saat düşünün.
Zamanın hızlanmaya başladığı bugünlerde birçok şeyin ters gittiğini düşünüyor olabilirsiniz.
Sağlıkla ilgili konularda kendinizi yorgun hissediyor, aynı şeyleri duymaktan sıkılmış olabilirsiniz.
'Peki bunlardan kurtulmanın bir çaresi var mı?' diyorsanız; size telkinde bulunmayacağım. Sade olmanızı ve hedeflerinize odaklanmanızı tavsiye ederken asla büyük sözler sarf etmemenizi ama bugünden sonra mutlaka büyük hayaller kurmanızı isteyeceğim.
Çünkü gökyüzü, girdaba düşmeden, bu süreci aleyhinize çevirebilirsiniz diyor.
Nereden mi başlayacaksınız?
Sıfırdan.
Evet doğru duydunuz, sanki hayatla dün tanışmış gibi davranmalısınız.
Sevgilinize, eşinize, çevrenizdeki insanlara takılmadan, onların imalarını duymadan günü geçirmeye çalışın. Sanki yarın dünyayı yöneteceksiniz de çok şey öğrenmeniz gerekiyormuş gibi hissedip kendinizle yarışa tutuşabilirsiniz.
Bu ay dolabınız için değil ruhunuz için alışverişe çıkın. 'Ne yapsanız size iyi gelir, son iki yılın belirsizliğinden, izlerinden sizi korur?' bir düşünün. Olumsuz değil, olumlu eklerle günleri bitirmeye çalışın. Dünyada kötü giden her şeyi siz durduramazsınız, kendi dünyanızın güzelliklerini yaratamazsınız.
Dünya korkuyu pazarlarken sizi Ocak ayında kendi ruhunuzu beslemeye davet ediyorum. Geçmişi geçmişte bırakmaya, kocaman temiz bir sayfa açmaya yeniden başlamaya davet ediyorum.
Belki, uzun zamandır kendinize 'Neden olmasın?' demediğinizi fark ettiririm kim bilir...

ASTRO GÜNDEM

Venüs-Ay Düğümü 150'liği, huzuru bozacak doğal afet konulu bir gündemi işaret ediyor. Manipülasyona açık bir gün yaşanırken, liderlerin yapacağı açıklamalar dünya basınında yeni bir gündem oluşmasına neden olabilir. Keskin kararların hoş karşılanmayacağı bugün, iki kere düşünüp bir kere konuşmak en doğrusu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA