Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ocak ayı yeni sınavlar hazırlıyor

Başını eğmeyenin kazandığı günlerden geçtiğimizi haftanın ilk gününden bu yana anlatıyorum; çetrefilli, bir o kadar neye inanacağınızı sorguladığınız bir döngüden geçerken size birkaç tavsiyem olacak. 2018 yılının en hızlı ayından geçerken yılı Dolunay ile karşılayıp dün de Yeni Ay'ı arkamızda bıraktık.
'Şimdi sırada ne var?' diyecek olursanız, Ay ve Güneş yerinde durmadığı gibi siz de yerinizde durmamanız için adeta bu ay şov yapıyor. Gökyüzü 31 Ocak'ta Güneş Tutulması'na hazırlanırken; üzülmemeniz, pişman olmamanız için size zaman tanıyor. Bu durumu şöyle yorumlayabilirsiniz:
Bu benim başıma dert olmaz dediğiniz yerden sınanabilirsiniz.
O yüzdendir ki, sırlarınıza sahip çıkın ve zararsız diye çevrenizde tuttuğunuz kişileri şimdiden bir değerlendirin.
Önyargıyı dilinizden değil evinizden dışarı çıkarın çünkü gökyüzü büyük konuşanları avlıyor. Harcamalarınıza özen gösterin.
2018 yılının bitmeyen Ocak ayını yaşatmasındaki sebep ise hepimizin ideallerine, hedeflerine odaklanması ve harekete geçmesini istemesi. O yüzden siz siz olun bugünden itibaren yapılmayacaklar listenizi oluşturun. 'Yeni Ay arkamızda kalmışken Oğlak burcu döneminden daha ne öğreneceğiz?' derseniz…
2017 yılında patlayan skandal ilişkilerle ilgili haberlerin devamı niteliğinde olaylar olacak diyor Güneş'in Oğlak burcundaki süreci!
2017 yılında biten evliliklerin spekülasyonlarının üzerine yeni gelişmelerin eklenmesi ile dördüncü insanları konuşacağız diyor Merkür'ün Oğlak burcundaki seyri!
Ayrılanların aynı ortama girmesi, aynı karede yer alması kafa karıştıracak diyor Venüs'ün Kova burcundaki hareketi!
Estetik cerrahlar hakkındaki haberler birilerinin meslek hayatını zedelerken bazı ünlülerin de mağdur olacağını söylüyor Venüs'ün Kova burcundaki seyri!
Sahte mesleklerin en çok da hekim ve öğretmenlerin sahte çıkacağını söylüyor.
Satürn'ün Oğlak burcundaki hareketi!

ASTRO ÖNERİ
Merkür ile Mars'ın oluşturduğu 45'lik açı karayolu ve havayolu işletmelerinde problemlerin olabileceğini işaret ediyor. Eğer bugün önemli işleriniz varsa, bu detayı asla göz ardı etmeyin.
Ayrıca bugün herkes kendi haklılığı konusunda tartışmaya hazır olacak; size tavsiyem, nerede olursanız olun dinlemeyi tercih edin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA