Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Kova erkekleri dikkat çekecek

Herkes hızlı bir haftaya merhaba desin! Gökyüzü gündemi aşklara, ilişkilere ayar vermeye hazırlanıyor. Bu da olaylara kendimizi bir anda kaptırmamız mümkünken aynı hızla her şeyi geride bırakabileceğimizi işaret ediyor. Evrenin kendi içinde yaşadığı en büyük olaylardan birine hazırlanırken gökkubbe, günü kurtarmaya çalışanların gözünün yaşına bakmayacağını işaret ediyor. Biraz size haftanın ruh halinden bahsedeyim.
İşte size yılın en hızlı haftasının gündemi...
Doğru duydunuz; sanattan futbola, siyaseten sistematik sektörlere kadar birçok sektörü yakında ilgilendirecek Güneş-Kova günleri hızlı başladı. En çok bu dönemde ülkeler arası diyaloğun artacağını işaret eden gökyüzü hareketleri, iklimi de anlamakta güçlük çekeceğimizi işaret ediyor.
Güneş, Kova burcunda hareket ederken kendini rahat hissetmediğinden dolayı bu dönemde hiç ummadığınız insanlardan, en tepkilisine kadar herkes konuşacak!
Yenilikçi, bağımsızlığına düşkün, yaratıcı, ileriye dönük günler geldi. Hemen her konuda isteksizlik geçirenlerin döneminden geçiyoruz. Sağlam ve sakin kalmalı, planlı hareket etmelisiniz. Estetik ve artistik bir karmaşa içinde olanlarla her köşe başında karşılaşabilir, kimseden tavsiye almak istemeyebilirsiniz.
Bugün günün astrogündeminde Güneş- Jüpiter iletişimi; yöneticilerin farklı alanlarda başarılarını öne çıkarıyor.
Bu da demek ki terfi bekleyenler için olumlu günler.
'Bugünler kimleri destekliyor?' derseniz...
Tuttuğunu koparan insanları
İyice düşündükten sonra eyleme geçenleri
İnandığına varını yoğunu koyanları
Başkalarının fikirlerine önem veriyormuş gibi görünüp bildiğini okuyanları
Teknoloji alt yapılı tüm sektörleri.
Kova burçlarının yıldızı parlarken Kova burcu şu ünlüler dikkat çekecek: 1976 doğumlu Nihat Doğan 1950 doğumlu Mazhar Alanson 1987 doğumlu Arda Turan 1982 doğumlu İbrahim Çelikkol.

ASTRO PSİKOLOJİ
Bugünlerde eğer ilişkinizi irdeliyorsanız, sakın yapmayın! Geçmişi açmayın, gelecek planlarına sizi dahil edip etmediğini sorgulamayın. Sosyal medyasını karıştırmayın. Alışkanlıklarını devamlı eleştirmeyin. Unutmayın sizin kadar sevdiğiniz de yorgun olabilir ve yanlış anlaşılabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA