Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Astrolojide karşıt burçlar

Zıt kutuplar birbirini çekiyorsa, zıt burçlar da birbirini çeker. Karşıt burcunuzla bütünleşmek ister misiniz?
KOÇ-TERAZİ: Ateş'in en yakıcı, en sinirli, en kızgın, en hararetli, en kavgacı burcu. O zaten en'leri sever. Bir de ben'ler vardır hayatında.
'En iyisi, en güzeli, en akıllısı benim' diyerek meydan okur etrafındakilere. Evet, Koç burcu gücü sever. Meydan okumak onun işidir. Terazi ise naif ve kibar tavırlarıyla göz doldurur.
BOĞA–AKREP: Toprak grubunun sabit yapılı burcu Boğa ile su grubunun sabit yapılı burcu Akrep, karakter bakımından ele alındığında birbirlerinin tam tersi özelliklere sahiptirler. Su grubunun tutarsız ve ne zaman ne yapacağı belli olmayan tavrı, ayakları yere sağlam basan toprak grubunun aklını karıştırsa da bir şekilde denge sağlanır.
İKİZLER–YAY:
Merkür'ün değişken yapılı insanı İkizler ile ateş grubunun yerinde duramayan çocuğu Yay'ın birbirlerinden öğrenecek çok fazla şeyi vardır. Zeki İkizler burcu her konuya ilgi gösterir fakat mantığıyla hareket ederek hangisine yoğunlaşması gerektiğini bilir.
YENGEÇ–OĞLAK: Hassas, kırılgan, kuruntulu ve tabiri caizse sulu gözlü Yengeç; sert, ayakları yere sağlam basan, duyguları ikinci plana atan, maddi güvence isteyen Oğlak'la anlaşır. Ağlamayı bilmeyen Oğlak, Yengeç sayesinde duygularını keşfe çıkar, kalbi olduğunu fark eder ve olaylara bakış açısı değişir.
ASLAN–KOVA: Ateş ve Hava anlaşır mı? Eğlenceli, öncü, egosuyla hareket eden Aslan insanı karşısında özgürlüğüne düşkün, uçarı, insanlık adına bir şeyler yapmayı amaç edinen, azıcık da ukala bir Kova'yla karşılaşınca tabii ki de neye uğradığını şaşırır.
Kova'nın kendini övmeye ihtiyacı yoktur. Değişim, dönüşüm, insanları harekete geçiren tavırlar onun doğasında vardır.
BAŞAK–BALIK: Birbirlerinin ışığına ihtiyaç duyan burçlardan biri de Başak ve Balık'tır. Gizli duygular, karanlıkta kalan yönler gölge burcumuzla birleşince ortaya çıkar. Balık, Neptün etkisinde olduğu için hayal dünyasında yaşarken, zeka ve hareket gezegeni Merkür tarafından yönetilen Başaklar mantığıyla hareket etmek ister.

ASTROGÜNDEM

Venüs-Neptün iletişimi internet oyunlarının tehlike oluşturduğunu bir kez daha hatırlatacak. Gökyüzü fabrika ayarlarına dönerken Güneş tutulmasının etkileri dağılıyor. Bu durum da uzun zamandır gündemde olmayan siyasetçilerin gündeme gelebileceğinin altını çiziyor.
Havayolu şirketleri ve uçaklarla ilgili konular günün konusu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA