Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yarın Dolunay gerçekleşiyor

Gökyüzü yavaş yavaş değişip burçların hakimiyetine girerken, yılın ilkbahar havasını da hayatımıza erkenden getiriyor. Bu durum mevsimsel bir değişimin yanında aynı zamanda yaşamlarımıza renk ve hız katacak. Konuşacağımız konuların kalitesini ve ölçüsünü Başak burcundaki Dolunay şekillendirecek.
Üstelik uzun bir aradan sonra Başak burcundaki Dolunay 2018'de tutulma olmadan gerçekleşiyor.
Mars ile ilişkisi, Şubat gündeminin yoğunluğunun ardından bu ayın, hızlı bir ay olacağını ve birden fazla gündemle uğraşacağının habercisi olacak.
İletişim odaklı bir etkiye sahip olan Dolunay, bir yandan abartılı konuşmaları, sözünü sakınmayanları ön plana çıkarırken, bir yandan da şov dünyasının tozunu attırabilir.
Mart ayının kapısında bekleyen Dolunay; kaos, karmaşa, belirsizlikler, inatlaşmalar ve mantık dışı olayların kabuğunu kıracak nitelikte olacak.
Ay, gökyüzündeki yerini alırken;
Güneş, su burcunda yerini alacak ve birbirlerine meydan okuyacaklar.
Dolunay'ın gerçekleştiği anda, değişken burçların gökyüzündeki hakimiyeti ve Güneş'in konumuna destek olmaları; bu dönem obsesif, takıntılı, kaygı bozukluğu ve ruhsal sıkıntısı olanları daha da gözler önüne serebilir.

DİKKAT DİKKAT!
1967-1969 yılları arası doğanlar; bu süreç sizi yakından ilgilendiriyor.
Plüton-Uranüs (Başak burcundaki) kavuşumu esnasında dünyaya gelenler bu Dolunay'ı yakın takibe alabilir. Son üç yıldır; evlilik, ilişkiler, sosyal yaşamdaki kırılmalar nihayet sizin açınızdan bir neticeye kavuşabilir. Herkes emeğinin karşılığını alırken bir anda paranın değerini ve önemini kavrayacaksınız.
1960-1969 Plüton'u Başak burcunda olanlar, Dolunay süreci sizi de yakından ilgilendirecek. Sağlık ve yönettiğiniz diğer her konuda belli açılımlar ve çözümler oluşturacaksınız.
İmkânsız gibi görünen konuları gündeminize yeniden alıyorsunuz.
1979-1980 doğumlu olanlar ise toplumda öne çıkan kişiler olacaklar. Daha çok katılım göstereceğiniz etkinlikler, topluluklar ve organizasyonlar olacak.
Başak burcundaki Dolunay'ın, ruhani ve duygusal ihtiyaçları da tamamlamaya vesile olacak.
İnanç ve ibadet gibi farkındalıklar artabilir.

ASTROGÜNDEM
Venüs-Jüpiter 120'liği suistimal edilen hayır işlerini ve kurumları ön plana çıkarıyor. Siyaset dünyasında, kontrolsüzce sarfedilen sözler, tartışmalara neden olabilir. Taciz vakalarıyla ilgili ciddi kararlar ve ağır yaptırımlar alınırken, Türkiye toplumsal olaylarda yaralarını sarmaya başlayacak diyor Jüpiter-Akrep seyri.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA