Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Akıllı geçinenler dikkatli olmalı

İyicil gezegen Jüpiter, gezegen kuşağının prensidir. Herkesin bildiği gibi bereket, itibar, genişleme, büyüme ve ekonomik şartlar konusunda bize yardımcı olur. Şimdi bilinenin aksine ezberi bozan gelişmeleri karşılamamıza neden olacak.
Akrep döngüsüne eşlik etmesi ise kaçınılmaz olayları gizlemeyeceğini işaret ediyor. Kimilerini vezir, kimilerini şah, kimilerini ise mat etmenin yolunu ve fırsatını yakalayacak. Tüyleri ürperten, yürekleri sıkıştıran konuları net bir şekilde çözüme kavuşturacak ve geçmişin hatalarını eşeleyip bir nevi çözüme ulaştıracak.
Bu süreçte insanlık namına çok ders alacağız. Toplumsal duyarlılığımız, bencil yanlarımızla birlikte ortaya çıkacak.
Gride kalmak yerine ya siyah ya da beyaz olacağız.
Jüpiter retrosu kimlerin bahtını, kimlerin tahtını hazırlıyor?
İşi, itibarı bu zamana kadar şansı ile yaver gidenler; dikkat edin. İşler pek istediğiniz, alıştığınız kıvamda gitmeyebilir. Çünkü Jüpiter'e eşlik edecek ve ayağına çelme takacak bir Merkür retrosu devreye giriyor.
Uranüs'ün de aynı zamanda ateş burcunun son derecelerinde yer alması ve retro ile temas içinde olması, işlerin çok enteresan boyutlara gelebileceğini gösteriyor.
Döngü bu sefer alışılmış Jüpiter gerilemesinden çok farklı işleyecek.
'Bunu da hallederim', 'Bu işten de bir şekilde sıyrılırım', 'Ne de olsa kazanırım', 'Bir şekilde bu sınavı da atlatırım' diyerek işini bunca zaman şansa bırakanlar ve sırtını bu güvene dayayanlar; özellikle sizler dikkatli olmalısınız.
Merkür'ün ve Uranüs'ün devreye girmesi açıkçası karşınıza öfkeli ve iletişimi yüksek, hırslı, açıkları yakalamaya hevesli gelişmeler çıkaracak.
Bu yüzden tedbiri elden bırakmayın.
Paranıza, sermayenize, itibarınıza, ilişkilerinize, egonuza ve akıllı geçinen yanınıza bel bağlamayın!

ASTROGÜNDEM

Güneş-Satürn ilişkisi, eski siyasetçileri gündeme taşıyor. Doğa olayları gündeme gelebilir. Mart ayının en zor gününde ünlü isimlerin sağlık sorunları konuşulacağı gibi kalp rahatsızlıklarına bağlı haberler duyabiliriz. Kişisel çıkarların her zamankinden daha çok ön planda olacağı bugün, birileri ile tartışmak kaçınılmaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA