Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yedi yıllık bir döngü bitiyor

Gökyüzünde Uranüs'le Plüton'un kare açısı adeta bir düello niteliğinde! Uranüs ile Plüton'un düellosunun bize neler yaşatacağını sizin için kaleme aldım.
Hepimiz bireysel ve kollektif hayattaki yenilikler açısından dönüştürücü bir sürece girdik. Bu dönüşümün, üstesinden gelene yapıcı, gelemeyene ise zorlayıcı olacağını işaret ediyor gökyüzü ve 'Olgun insanlar daha az etki altında kalır' diyor. Bu da dönüşümün kendisinde olgunluktan eser olmadığını, inatçı ve pervasız olduğunu gösteriyor.
Son yedi yıla bakarsak neler olmadı ki! Dünya şiddete doğru eğilim gösterdi ve insanlık, etrafında olanlara karşı çaresiz kaldı.
Mayalar'ın 2012 yılına boşuna not düşmediğini, kainat olarak neredeyse bu süreçte gördük.
Uranüs'ün asi gezegenler arasında yer aldığını unutmayalım.
Uranüs, endişeli hallerimizden bizi her zaman kurtarır ve bunun için hemen hemen elinden gelen her yolu dener. Uranüs, kişinin hayatına yenilikler getirirken hangi burcun haznesindeyse onun ruhunu yeryüzüne üfler. Son yıllarda ateşin içinde barınan Uranüs dünyayı adeta salladı. Şimdi Uranüs farklı bir burca taşınırken, ruhu, rengi değişirken, toplumların yıllara yenilen enerjisini güncelleyecek.
Dünya özgürlüğünü aramak için yeni yollar denerken, önümüzdeki yedi yıllık döngüde bağımlı kıtalara ve ülkelere yeni kararlar aldırıp adeta zincirlerinden kopartacak.
Kişiler ise özgürlüğünü ve bağımsızlığını daha farklı kalıplara oturtacak. Tabii Uranüs, Boğa burcuna geçerken boş durmayacak ve yeraltı gezegeni Plüton'la düelloya tutuşacak.
Her iki gezegenin toprak burcunda olması, yeni dünya düzeninde ya geleneklere sıkı sıkı sarılacağımız, ya da artık uzay çağı ile tanışacağımızı söylüyor.
Bu dönemde sağlık sektöründe ilerleme olurken ve toplumlardaki ayrışma kapanırken; aynı zamanda ülkelerin geleneklerinden uzaklaştığı ve toplumların yozlaştığı da gözlemlenecek.

ASTROGÜNDEM

Ekmeden biçilmez. Venüs-Neptün 90'lığı, sanat camiasında sansasyonel konuları gündeme getirebilir. Taciz skandalları ile anılan Hollywood ünlüleri ile ilgili çarpıcı haberler okuyabiliriz. Bugün kötü alışkanlıkları bırakmak, diyete başlamak için gökyüzü uygun zemini hazırlıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA