Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ünlü bekarlar gökyüzü etkısinde

2018 yılını yarılamaya çok az bir süre kalmışken, gökyüzü de yüzünü bekarlara döndü.
Kalbi kırık yalnız bekarları hareketli bir yaz bekliyor. Öncelikle olmayacakları oldurtan günler; ilişkilerde yönünü kaybetmiş, kendini arafta hissedenlere iyileştirmeler yapmaya başlayacak.
Peki, 'Ay ve Güneş parlak günlerinden geçerken hedefinde ilk kimler var?' derseniz, 1980–1989 yılları arası doğanları hayatla barıştırıp yeniden birlikteliğe başlamaya, güvenmeye itiyor. Eğer siz de kalbinizin yerini unuttuysanız ya da artık aşka inancınızı kaybettiyseniz gün doğmadan kalbinize neler doğacak bilmiyorsunuz der, bekar ünlülerin Natal haritalarını mercek altına alarak anlatmak isterim.
Murat Boz'a bakarsak; 1980 doğumluların aşkta zorlanacağını işaret ediyor. Yıldızlar, gökyüzü bugünlerde birçok aşkın temelinde depremler oluştururken Murat Boz'la Aslı Enver ilişkisinin rövanşının daha bitmediğini de işaret ediyor.
1987 doğumlu Terazi burcu hayranlarının göz bebeği Barış Arduç, gökyüzü tarafından yakın markaj altına alınırken, yine hayranları tarafından da korunup kollanacağını işaret ediyor.
Sebebine gelecek olursak...
Haritası Oğlak ağırlıklı olan yakışıklı oyuncu ilişkisi ile gündeme gelirken, yine medyanın diline düşebilir, hatta yaptığı açıklamaların farklı yönlere çekilmesi ile sert tepkiler dahi verebilir.
1982 doğumlu Yengeç burcu Tuba Büyüküstün, sevenlerini çok şaşırtacak. Son 1.5 yıldır ilişkisini sorgulayıp hayatını değiştiren sadece Tuba Büyüküstün değil ve uzun süredir ilişkisi olan tüm 1982 doğumlular hayatlarını yeniden çiziyorlar. Güzel oyuncu hem özel hayatı ile, hem alacağı kararlar ile gündeme gelirken ilişkisini de evliliğe taşıyacak ünlüler arasında yerini alacak.
1985 doğumlu Elçin Sangu, çıkacak dedikodulardan diğer tüm 1985 doğumlular gibi artık yorgun düşüp her zaman olduğundan daha keskin tepkiler verebilir.
Ayrıca yeni projesi ve partneri sebebiyle eleştiri oklarına maruz kalacak olan Sangu, 1985 doğumluların en sert tepki vereni olabilir.

ASTROGÜNDEM

Venüs-Satürn zıtlaşması, kimlik çatışmalarından doğan hikayeleri toplumsal platformlara taşıyabilir. Maddi sorunların ortaya çıkabileceği bugün gökyüzü, finans sektörünü etkileyecek gelişmelerin yaşanabileceğini işaret ediyor. Alınan sorumluluklar pişmanlık duygusunu tetiklerken, sorun yaşamamıza neden olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA