Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Alimle zalimi ortaya çıkaracak dolunay

Kalbimizin sol yanımızda olduğunu hatırlatacak, yine sosyal medya canavarlarını eleştireceğimiz bir Dolunay doğuyor gönlümüze. Dolunay, haklarımızı arayacağımız bir döngüye girdiğimizin haberciliğini yapacak.
Dolunay'ın etkisinde arabesk bir ruh hali hakim olacak. Bu etkiler içe kapanışı meydana getirirken aslında kendimize ve çevremize dair sorumluluklarımızı da üstlenmemizi sağlayacak.
Toprak ve hava elementinin baskın olacağı bu Dolunay, 2018 yılında hakları, adaleti, duyarlılığı ortaya çıkarttığı bir dönemin başladığını da işaret edecek. Ortaya gerçekler net dökülürken kimin dili dolanıp doğruyu söyleyecek, kimin duyguları kiralık; gerçeği göreceğiz. Ayrıca teknolojinin de oyunlarına maruz kalacağız.
Uranüs toprak burcundayken katılacağı ilk Dolunay işi ters giden siyasetçilerin yüzünü güldürürken, kendine güvenenleri de yoracak.
Bu dualı günlerde gerçekleşecek olan Dolunay, herkesi etkiliyor.
Bilinçaltını şifalandırıyor, değiştiriyor. Kendimizi tanımak ve içsel olarak inzivaya çekilmek için fırsatlar yaratıyor. Son yedi yıllık döngüyü kapatırken yeni bir yedi yıllık döngüyü başlatıyor.
Değişimi çarçabuk yaşayıp kabulleneceğimizi gösterecek.

BUNLARA DİKKAT EDİN!
Koç: Ailen ve akrabaların hakkında konuşma.
Boğa: Küslüklerini ve öfkeni bitirmeye çalış.
İkizler: Fevri hareket etme, olaylara olumlu tarafından bakmaya çalış.
Yengeç: Geçmişi geçmişte bırak.
Sosyal medyaya dikkate et.
Aslan: Hayatındaki eksikliklere zaman tanı.
Başak: Kendini düzenlemeye çalış, herkese cevap verme.
Terazi: Pesimist konuşmuşlardan kurtul.
Akrep: Para sorunlarında önemli gelişmeler söz konusu.
Yay: Planlamanı düzenli yap.
Oğlak: Duygularını belli et ancak eleştirilerini yönet.
Kova: Davranışlarını ve tepkilerini değiştirirsen hayatın değişir.
Balık:
Huzur bulmak için olumsuz düşüncelerden kaçın.


ASTROGÜNDEM

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Güneş-Satürn 150'liği kurumsal ve kamusal alanlarla ilgili hukuki süreçlerin olabileceğine işaret ediyor. Kanunların ve yasaların ön planda olacağı bugün dünya gündeminde şaşırtıcı kararlara şahit olabiliriz. Kaderci yapımızı bir tarafa bırakarak uzun vadeli planlara odaklanacağız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA