Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yarım kalanlar tamamlanacak

13 Haziran itibariyle kendi evinden Yengeç burcuna geçiş yapan zeka gezegeni Merkür, hepimizin hayatında duyguları ön plana çıkaracak. Geçmişe duyacağımız özlem artarken, kendi içimizde nostaljik seyahatler de yapacağız.
Merkür, Yengeç burcunda kendisini çok fazla rahat hissetmez. Bu sebeple aynı rahatsızlık hissini bizlere de yansıtacak. Özellikle ikili ilişkileri hedefine alırken, hatalarımızı düzeltmemiz için de bir şans daha verecek.
Yeni Ay'ın da etkisiyle hayatımıza olan etkisi daha da hissedilebilir hale gelecek olan bu asi gezegen; yeni ayrılmış, boşanmış çiftleri tekrar yan yana getirebilir. Yan yana dediysem hemen aklınıza 'Barışacak mıyız?' sorusu gelmesin. Tabii ki barışabilirsiniz ancak asıl amacı yarım kalmış diyalogları, söylenmemiş sözleri tamamlatmak olacak.
Gökyüzünün iletişimi temsil eden bu gezegeni; Zodyak'ın en duygusal burcunda hareket ederken, bir hafta sonra da Güneş'i yanına destekçisi olarak alacak. Özellikle 1970-1984 doğumlu Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burcuysanız ve evliyseniz, evliliğiniz bu sürecin gündemi olacak. Eğer ilişkiniz varsa yine aynı şekilde ikili ilişkilerinizle mücadele edeceksiniz.
Bir süredir arasam mı aramasam mı dediğiniz eski eşinizi ya da sevgilinizi bu süreçte arayabilirsiniz ya da o sizi arayabilir! Ortak arkadaşlarınızdan haberlerini alabilirsiniz, sosyal medyada takip etme ihtiyacı hissedebilir, sosyal ortamınızda tesadüfi karşılaşmalar yaşayabilirsiniz.
Başta belirttiğim gibi; yarım kalmışlıkları tamamlayacak olan haberci gezegen Merkür ya ne kaybettiğinizi ya da ne kazandığınızı mutlaka ama mutlaka size gösterecek.


ASTROGÜNDEM

Venüs-Uranüs 90'lığı kısa süreli maceraları ortaya çıkarırken, dedikodu yüzünden toplumda linç edilenlerin geldiği noktayı tartışabiliriz. Özellikle sosyal medyada ifşa olan yazışmalar ve görüntüler ile karşılaşabiliriz. Aynı zamanda aşk gezegeni Venüs'ün Aslan burcuna geçişi ilişkiler adına cesur konuşmalar yaptırırken, dobra olmakla arsız olmak arasındaki sınır kaçabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA