Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Jenerasyona göre Plüton’un konumu

Yaşadığımız yılın gökyüzü hareketlerinin dışında, yıl arası döngülerinin etkileri de jenerasyon gezegenlerinin vasıtasıyla doğum haritalarında çok etkilidir. Bugün, kaderimizin ne yöne aktığını, beklenmedik hangi olaylarla karşılaşacağımızı belirleyen gökyüzünün kardinal gezegenlerini anlatmak istiyorum.
Uzun zamandır yıllara (jenerasyonlara) göre yorumlarımı okuyorsunuz. Tutulmaların doğduğunuz yıllarda jenerasyon gezegenleri ile iletişim kurmasının işleri ne denli büyüttüğünü görünce, astrolojinin bilinenin dışında bilgileri de barındırdığını hep birlikte fark ettik. Daha da öteye giden astroloji dünyasında birçok faktör vardır. Öncelikle hangi yılda doğduysanız gezegenlerin o yıl hangi burçlarda konumlandığına bakabilirsiniz. Önümüzdeki günler birçok yılla ilgili geri bildirim ve benzerlik oluşturmaya başlayacak. Örneğin; hava-ateş aksındaki 2018 tutulmaları 1939-1956 yıl döngülerini yakından ilgilendirecek ve benzer olayları, gelişmeleri günümüze taşıyacak.
Kaderinizi tayin eden kardinal gezegenin doğduğunuz yılda nerde olduğunu merak ediyorsanız aşağıdakileri inceleyebilirsiniz.
Pluton; kişinin haritasında gücünü, hayatla baş etme şeklini ve sınırlarını anlatır.
Plüton-Aslan: Haziran 1939-Ekim 1956 yılları arasında doğanlar devrimci, kuralcı, ağır bir hayat yaşarlar.
Plüton-Başak: Ekim 1956- Ekim 1971 yılları arasında doğanlar kederli bir hayata sahip olurlar. İçgüdüsel olarak yalnızlık duygusundan sıyrılamazlar.
Plüton-Terazi: Ekim 1971-Ağustos 1984 yılları arasında doğanlar hayalperest, inatçı, hayatta her şeyi iki kere yaşayan kişiler olurlar.
Plüton-Akrep: Ağustos 1984-Ocak 1995 yılları arasında doğanlar ikna edilmesi zor, karar aldırması imkansız, birçok mesleğe ilgili kişiler olurlar.
Plüton-Yay: Ocak 1995-Kasım 2008 yılları arasında doğanlar arafta kalanlardır. İki yüzyılın etkisini de üzerlerinde taşırlar. Farklı mesleklere farklı bakış açılarına sahip olurlar.
Plüton-Oğlak: Kasım 2008-Mayıs 2023 yılları arasında doğanlar ve doğacak olanlar, bilgiye önem veren, dedikodudan uzak insanlar olacaklar. Dünyayı inşa edecekler.
Plüton- Kova: 2023–2037 yıllarında doğacaklar yüksek enerjili, sihirli insanlar olacak.

ASTROGÜNDEM

Satürn-Ay düğümü ilişkisi, sınır ötesi operasyonlara dair gelişmeleri işaret ediyor. Ortadoğu'nun gündemine yeni olaylar eklenebilir. Bugün ekonomi dünyasının ilgisi para piyasası üzerinde dikkat kesilirken, siyasi liderlerin söz düellolarına şahit olacağız. Kişisel hayatımızda ise aldığımız yatırım kararlarını ertelemek isteyebiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA