Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yay Burcunun aşkta şansı dönüyor

Sevgili Yay burçları; ikili ilişkilerinizin, sosyal çevrenizin öneminin daha da artacağı günler, hatta aylar yaşamaya hazır mısınız? Sizin için bambaşka bir süreç başlarken gökyüzünün desteği ile kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Amaçlarınıza ulaşmak için evren adeta sizin için dönerken, sevdiğiniz insanların desteğini görmek kendinizi oldukça güçlü hissetmenize neden olacak.
2018 yılının ilk dokuz ayında yapmak istediklerinizi gerçekleştirememiş, birtakım şansızlıklar yaşamış olabilirsiniz.
Artık hem kendinize, hem de şansınıza daha da güvenmelisiniz.
Özellikle yurt dışı planlarınızı hedef alacağını işaret eden gökyüzü, yaşam alanınızı değiştirebileceğinizin altını çiziyor.
Sorun yaşadığınız kişiler ile yüzleşmeler yaşayabilir, hiç ummadığınız kişilerin sizinle bağlantıya geçmek istediğine şahit olabilirsiniz. Ekim ayında geri hareketine başlayacak olan aşk gezegeni Venüs, uzun süreli ilişkisi olanları her ne kadar köşeye sıkıştırmayı planlasa da aslında zaman kaybı olarak gördüğünüz kişilerle olan bağlantınızı da kesecek.
İstikrarlı ve kararlı hareket etmekten vazgeçmeyen siz, söz konusu aşk olduğu zaman bundan vazgeçebilirsiniz.
2018 yılının geri kalan aylarında hayatınızda sahip olduğunuz kişileri daha da sahipleneceksiniz.
Kendinize olan güveninize destek olacak bir aşk yaşamak emin olun size çok iyi gelecek.
Uzun süreli bir ilişki içerisindeyseniz, Ekim ayında her şeyi konuşmayı tercih edebilirsiniz.
Toparlayıcı ve anlayışlı yanınız ile sorunların üstesinden geleceksiniz.


ASTROGÜNDEM
Venüs-Chiron ilişkisi; 1980'li yıllarda ünlü olan bir kadın yıldızın çıkışını gündeme getirebilir. Hollywood ünlüleri kadınlara yapılan istismar ile konuşulurken, farklı isimlerin itiraflarını duyabiliriz. Güneş-Akrep burcuna geçerken, ülkemizi ilgilendiren konular artık tüm dünyanın sorunu haline gelebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA