Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

2018 Kasım’ında aşklar bambaşka olacak

Bu ay bildiğiniz Kasım aylarına benzemeyecek. Sebebi ise yüzümüzü güldürmeyen her şeyi kapının önüne bırakacak olmamız. Bir Kasım ki 'İçimizdeki şeytanı dizginlemek ne mümkün!' dedirtecek türden.
Bu ay yalnızlar treninden inecek çok kişi var. Çünkü her köşe başında aşk var. Yakınlaşmak, kaynaşmak ayın suyunda var. Kandırılmak yok, kanmaya meyilli olmak var. Ben sizin için Kasım ayını her köşesinden bakıp anlatmaya, kaleme almaya devam edeceğim. Ama biliyorum ki kendinizle çok uğraşacaksınız, öngörüyorum ki unutmayı şıp diye başaranlara şahit olacaksınız.
Parçalı bulutlu ilişkilerde keskin ayrılıklara şahit olacaksınız. Kasım ayının içinde Venüs gerilemesi, Merkür gerilemesi, Uranüs'ün Koç burcuna bir daha uğraması ve Yay burcunun şans gezegeni Jüpiter'e geçişi var. Anlayacağınız, gökyüzünün gündemi yine çok yoğun. 2018 yılının son aylarını yaşarken etrafımızda bizim gibi düşünen, hatta yaşayan pek çok kişiyle karşılaşabiliriz. Ara kaderin ortak olaylar yaşatacağı bu ayı kendi hayat hikayemizde tarihe not olarak düşeceğiz.
Hatta bu kadarla da kalmayıp aşk hikayelerimizin yönünü değiştireceğiz.
Gidemeyenlerin ayı değil bu ay, gidip de unutanların ayı olacak. Hepimizin nabzını tutacak bu ay, içinde lunaparkın ışıklarını da barındıracak. Sevenin gözünü kör ederken evli olan çiftlerin güz yaprakları gibi savruluşlarını izleyeceğiz. Üç kişilik ilişkilerin kederini dillendireceğiz. Ay'ın parlak ışığını yine Kasım ayında görüp ritüellere yürüyeceğiz.
Enerjisi güzel insanları konuşacağız.
Tutkusu bol Kasım, grisi az kışın haberciliğini yaparken 'Ben buna ne iyilik yaptım da bana bunu layık gördü?' diyenleri konuşacağız.
Sevgili Kasım; seni anlamakta zorlanabiliriz ama gel böyle hoyrat olma.

ASTROGÜNDEM

'Sular durulmuyor' diyenlerin sayısı bugünden itibaren artacak. Zıtlaşan ülkeler arasına hiç aklımızda olmayanlar katılabilir. Ay-Plüton 90'lığı altın piyasasına dikkat çekerken Donald Trump, söylemlerinin yönünü değiştirecek. Avrupa ülkelerinin beklenmedik ziyaretleri ile karşılaşabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA