Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Jüpiter Yay Burcunda

Jüpiter'in temsil ettiği şeyler: Bolluk, bereket, şans, hoşgörü, barış, affedicilik, iyimserlik, umut, zenginlik, kazanç sağlayan işler, ileri görüşlülük, bilgelik, dürüstlük, ahlak, inanç, din, hukuk ve kanunlar, eğitim.

Jüpiter'in olumlu yönleri: Mütevazı, asil, adil, yardımsever, paylaşımcı, onurlu, dindar, sohbetli, toleranslı, hayırsever işlerine koşturan, vefakâr, güvenilir, zeki, sabırlı, bilge, cömert,

Jüpiter, Yay burcunda neler yapacak?

Jüpiter, Zodyak âleminde her bir burçta ilerlemek için yaklaşık bir yıl kalıyor. En son 12 yıl önce Yay burcundaydı. Jüpiter, 8 Kasım'dan, 3 Aralık 2019'a kadar Yay burcunda hareket edecek. Hepimize yeni planlar yaptırırken hem kişisel hem de toplumsal olarak dünyevi konular bir süreliğine askıya alınacak. Ahlaki ve etik değerler daha da ön plana çıkarken, etik değerleri maddi kazanç olarak kullanmaya çalışan kişiler ve kurumlar bir bir ortaya çıkacak. Dünya daha yaşanabilir bir hâle gelirken, bizler de değerlerimize sahip çıkacak daha güzel bir dünyanın mümkün olduğunu göreceğiz.

Kendimize iyi olacak mıyım diye soruyoruz.

Jüpiter, aynı zamanda Yay burcunun yönetici gezegenidir. Yani kendisini iyi hissedeceği bir yerde konumlanacak olan şans gezegeni adalet duygusunu da ön plana çıkarak. Kendi iç dünyamızda çok daha adil bir insan olurken, çevremizdeki haksızlıklara karşı da sesimizi çıkarmaktan çekinmeyeceğiz. Özellikle bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığından uzaklaşarak iyilik yapmaktan korkmayacağız.

Jüpiter genişleme, iyileştirme ve fırsat gezegenidir. Niyetinin gerçekten iyi olduğuna inandığı herkesin gönlüne ferahlık verecek olan şans gezegeni iyileşmek için de fırsatlar sunacak. Eğer hayat yolunda büyük bir haksızlığa uğradığınızı düşünüyor ya da şu an olduğunuz yerden çok daha farklı bir yerde olmanız gerekiyorsa önümüzdeki bir yıl boyunca emeklerinizin karşılığını alacaksınız.

Astrogündem; Hakları ancak hakkın sahibi takdim eder! Bu yüzyılı en manidar günleri başlıyor. Şans ve bolluk gezegeni Jüpiter, kendi yönettiği Yay burcuna geçiyor. Jüpiter'in 12 yıl aradan sonra kendi burcunda hareket ediyor olması ve Neptün'le kuracağı iletişim bu zamana kadar görmek istemediklerimizi bize keskin bir şekilde gösterecek.

KOÇ: Güne dair bazı endişelerin olabilir. İş yerinde yaşadığın haksız rekabet seni yeni bir iş arayışına sokabilir. Vazgeçemediğin şeyler için şimdi karar verme zamanı geldi çattı. Yeni başlangıçlar yapacağın konular netleşecek. İlişkisi olan bir Koç burcuyansan, sevgilinin bazı davranışlarından rahatsızlık duyabilirsin.

BOĞA: Bugün bazı düzenlemeler yapmak için oldukça kararlı olabilirsin. Senin için artık çok daha güzel bir dönem başlıyor. Şansına güvenerek yola devam etmelisin. İş yerinde özellikle sana karşı yapılan bir mobbing üzerine kaybettiğini düşündüğün itibarini geri kazanıyorsun. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Boğa burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyeceksin.

İKİZLER: Harcamaların konusunda bu biraz abartıya kaçacaksın. Yeteneklerini konuşturmak için gireceğin ortamlarda farklı fikirler kazanabilirsin. Bu günlerde hayal kırıklığı yaşadığın kariyerinle ilgili konularda net kararlar almaktan yanasın. Kendine inanmaya ihtiyacın olacak. Bu süreçte ailen dâhil kararlarında destek görmek isteyeceksin.

YENGEÇ: Bugünlerde yakın çevren ve kardeşlerin ön planda olacak. Alıngan ve kırılgan tavırlarına müsaade etmeden eşinle ciddi bir konuşma içinde olabilirsin. Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysan, banka kredi ve ödemeleriyle ilgili koşturmalı bir gün geçireceksin. İletişim halinde olduğun halde bazı konularda beklemede kalabilirsin.

ASLAN: Beklediğin toplantılarda bu saatlik gecikmeler meydana gelebilir. Her ne kadar olumsuz gibi görünse de bu durum sonunda avantajın haline gelecek. İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan değer verdiğin kişiyle aranızda kıskançlık durumları söz konusu olabilir. Geniş çevreler edinmek ve bu konuyla alakalı bağlantılar kurmak için ideal bir gündesin.

BAŞAK: Gönlünün kırgınlıklarını bir kenara iterek, kendi yoluna ve isteklerine bakacaksın. Eğitim, kariyer, görsellik ve bu endeksli her türlü konu gündemin olacak. Kendini yalnız hissetmen mümkün ancak sorumlu olduğun konuları boşlaman bu sıralar işine gelmeyebilir. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, geçmişte kalan bir ilişkine içten içe özlem duyduğunu fark edebilirsin.

TERAZİ: Toplumsal olaylar bugün oldukça ilgini çekiyor. Çalışma arkadaşlarınla bazı konular üzerine fikir alışverişi yapabilirsin. İşinden memnun değilsen, iş arayışı içine girmeye başlayacaksın. Hiç aklında yok iken eski sevgiline atacağın mesaj karşılık bulabilir. Ancak geçici heveslere gönlünü kaptırman ne kadar doğru olur?

AKREP: Ertelenen işlerin için kendini üzememelisin. Doğru zamanı takip etmende ve problemlerini çözebilmek için kendinle barışık halde olmalısın. Aile şirketinde çalışan bir Akrep burcuysan, ortaklıklar ve hisse konularında ters düşeceğin durumlar gelişebilir. Eğer ailen ve özel hayatın konusunda uyumsuzluğun varsa, karar vermekten uzak durmalısın.

YAY: Yeni bir hobi edinebilirsin ya da var olan yeteneklerin üzerine eğitim almak isteyebilirsin. Uzun zamandır ihtiyacın olan duyguları yanında gezdiriyorsun. Ne bir kimse ne de hiçbir şey canını sıkamıyor. Kendini geliştirirken güç kazandığını da görüyorsun. Mesleki arenada karşılaştığın muhalefete bir nizam vermek için elinden geleni yapacaksın.

OĞLAK: İş ortamındaki yoğunluk, çalışmalarına hız kazandıracak. Kendi işini yapmayı planlıyorsan, sektör ve piyasa araştırması yapmaya başlayabilirsin. Gökyüzü bugün aşkın en güzel halini yaşamanı sağlarken, kırılan kalbini de onarmayı ihmal etmeyecek. Gün içerisinde sevdiğin insana özel bir şeyler yapmak isteyebilirsin.

KOVA: İş hayatı aktif olan bir Kova burcuysan senin için oldukça verimli bir gün. Bugün takıldığın konuları tekrar ele almayı dene. Kendi işini yapan bir Kova burcuysan, iş hayatının karıştığını düşünecek olaylar yaşayacaksın. İlişkilerin sağlam temellere oturması rakiplerin çoğalması anlamına da gelecek.

BALIK: Bugün gökyüzünde etkili olan açı kendini iletişimde rahat hissetmene neden oluyor. Hukuki konularda kararlılık gibi meseleler gündeme gelebilir. Sahip olmak ve arzu etmek arasında kalabilirsin. Hangisinin daha gerçek olduğunu kalbine sen soracaksın. Yeni bir ilişki için hazırsan ve artık yalnızlıktan sıkıldıysan kırgınlıklarını unutmalısın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA