Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Gücünüzü kendinize saklayın

16 Kasım itibariyle Balık burcunda hareket etmeye başlayacak olan mücadeleci, ihtiraslı gezegen Mars, 31 Aralık'a kadar Balık burcunda kalacak. Gökyüzünün en öfkeli ve gözü kara gezegenlerinden olan Mars; korkularımızla yüzleşmemize yardımcı olurken, düşünmekten kaçındığımız konuları ve anıları da su yüzüne çıkaracak.

YILMAK YOK!
Mücadele gezegeni Mars, bizi de hülyalara daldıracak. 'Peki ne zaman hülyalardan çıkıp kendi ruhuna bürünecek?' derseniz 1 Ocak 2019 derim.
Mars; kişisel haritalarımızda tuttuğunu koparır, 'O sıkı kızdır' ya da 'Sağlam adamdır' sözlerini söyleten gezegenin adıdır. Ancak kendini iyi hissettiği burca gelirse bu sözleri söyletir.
Yani Mars, Koç ya da Akrep burcuna hareket ederken doğmuşsanız sizin için de bunu söylerler.
Peki eli maşalı olmaktan Mars sorumlu olduğuna göre, Mars hangi burca düşerse o kişi kavga edemez bilir misiniz? Hemen söyleyeyim;
Mars'ı Yengeç'te olan; kavgadan, gürültüden kaçar. Mars, 31 Aralık 2018'e kadar Neptün'le iletişim kuracak. Bu da hepimize arkadan iş çevirme, üstünü kapatma, gizleme, söylememe, hatta pembe yalanlar söylemeye itecek. Bu süreçte öne çıkacak konular ise şöyle:
Ailevi, özellikle anne ailesi ve miras konuları konuşulacak.
Kadınlar ve çocuklar konularında tepkiler sertleşecek.
İki yıldır sorunlu ilerleyen ilişkiler mercek altında olacak.
Sosyal medyada başlayan ilişkiler zorlanacak.
Bağımlılıkları olanları zorlarken, duygusal patlamalar veya tükenmişlik sendromu yayılabilir.
Parası olup da ödeme yapmayanlar sınanacak.
Görünmez kazalar sıklaşabilir.
Özgüveni yüksek kişilerin iç dünyalarında neler yaşadıklarına tanıklık edeceğiz.
Çalıştığımız alanlarda rekabet, kıskançlık gibi olumsuz duygular baş gösterecek.

ASTROGÜNDEM

40 günlük sınanma bitti! Aşk ve tutku gezegeni Venüs, düz seyrine giriyor. '2018 yılında kaybettim' diyenler bugünden itibaren kapıları yeniden aralıyor. Günün akışı sürpriz ya da engel tanımayan aşkları gündeme getirebilir. Gönül sırlarına sahip olanların ise zorlanacağı bir gün olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA