Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bir Yaşam Stili Olarak; Yalnızlık

Her insanın kendine özel bir yaşam alanı vardır. Kimi zaman eğlendiği, kimi zaman yalnızlığını yaşadığı… Ancak bazı burçlar vardır ki yalnızlığa asla tahammülü yoktur. Her zaman kalabalık olmak ister ve eğlence onun için vazgeçilmezdir. Bazı burçlar da kendi yalnızlığından beslenir. Yaratıcılığını ortaya çıkarır ve çevresindeki kişilere karşı tahammül sınır azdır. Sizce 21. yüzyılın en garip yıllarından geçerken hangi burç yalnızlığını sarayı ilan eder, hangisi kendisini bu kalabalık dünyada cam fanusa kapatıp terk edilmiş gibi hisseder? Tahminlerde bulunmaya ne dersiniz?

Koç, Aslan Yay burçlarının hayatta en korktukları şeylerden biri de yalnız kalmaktır. Özgürlüklerini ön plana alan bu burçlar için sosyalleşmek, yeni insanlarla tanışmak, kendisini yeni insanlara tanıtmak çok önemlidir. Kendilerini başka insanlar içinde daha değerli hissederler ve özgüvenlerini yansıtmaktan asla çekinmezler. Bir gece önce arkadaşlarıyla dışarıda eğlenirken, ertesi gün kimlerle görüşeceğinin, nasıl sosyalleşeceğinin hesabını yaparlar. Yalnızlık onlara göre terk edilmişlik demektir. Onlara göre hayatın her anından keyif almak, başka insanlarla iletişime geçmek, her gün yeni deneyimler yaşamak demektir. Sosyalleşme konusunda sınırsızdırlar.

İkizler, Terazi Kova burçlarının ruhları, özgür duyguları her an karışabilir. Özellikle 2018 yılının bu son günlerinde düşünceleri küçük, büyük demeden değişen hava burçları sevilmemekten çok korkarlar. İstedikleri zaman kendi yalnızlıklarını rahatlıkla yaratan bu burçlar mevsimi havalandırdıkları gibi kendi ruhlarının da devamlı sevgi ile beslenmesini isterler. Sevdiklerini, sevdiklerinden kıskanan bu burçların yalnızlıkları sevgisizlikten doğar.

Yengeç, Akrep ve Balık burçları sosyalleşmeyi sevdikleri kadar yalnızlığı da severler. Her ortamdan ve durumdan zevk almayı, eğlenmeyi, uyum sağlamayı bilirler. Yalnızlıklarını çok iyi değerlendirirler. Sosyal ortamlarında ise uyum gösterdikleri için çok sevilirler. Ancak dikkat ettikleri bir nokta vardır. Sosyalleştikleri anda dahi bir şeyler öğrenecekleri kişilerle iletişime geçerler. Böylece yalnızlığı tercih ettikleri anlarda üzerine düşüneceği yeni konular toplar. Kendine özgü havaları, kalabalık ortamlarda dikkatleri üzerlerine çekmelerine neden olur. Bu durumdan pek hoşnut olmasalar da sınırlarını ortaya koyarak kendi alanlarını korumayı çok iyi bilirler.

Boğa, Başak Oğlak burçları ise yalnızlıklarını severler. Onlar için yalnız kalmak bir sorun değil, aksine kendilerine ayırdıkları değerli zaman demektir. Hayatlarının çoğu alanında kimseye ihtiyaç duymazlar ve kendi kendilerine de yetebilirler. Zaten içselleştirdikleri yalnızlıklarına bir yere kadar insanları alırlar. Yalnızlığın kıymetini bilen bu burçlar için yaşam alanları çok önemlidir. Başkalarıyla da zaman geçirmeyi severler ancak ilk tercihleri değildir. Bu yüzden özel hayatlarına da önem verirler.

Astrogündem; Merkür-Güneş kavuşumu uluslararası ilişkilerde inançları işaret ederken, ABD'yi de tekrar gündeme getiriyor. Beyaz Saray ile ilgili haberler dünya basınında yer alırken, ABD'nin First Lady'si Melani Trump'ın tavırlarına ve tutumuna dikkat çekiyor. Uluslararası siyasi liderlerin narsist ve kibir dolu söylemleri yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyebilir.

KOÇ: Pratik olmak adına başarılı bir gün... Üstesinden geleceğin birkaç iş varsa her şeyi kolaylıkla halledebiliyorsun, sıkıştığın noktalarda yardım almayı bilmelisin. Kendi kendine hallettiğin işlerin, etrafındakindeki insanlara da çok faydası dokunabilir ve sana bir hayli övgüde bulunabilirler. Arkadaşların sana jest yapmak isterlerse geri çevirme çünkü sen bunu hak ettin!

BOĞA: Birlikte çalıştığın insanları bugün enerjin ile bir arada tutmaya çalışırken ekip uyuşmazlıklarına çare arıyorsun. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, gelirini arttırmak adına çeşitli reklam kampanyalarını araştıracaksın. İlişkin de karşı tarafın yoğunluğuna önem gösteriyorsun ve saygı duyuyorsun.

İKİZLER: Etrafındaki insanlarla paylaşımlarının arttığı bir gün. Senin keyifli sohbetine katılmak isteyen insan sayısı beklediğinden de fazla olabilir. İnternet üzerinden önemli işlerini halletmen adına gökyüzünden destek alıyorsun. Ticaretle uğraşan bir İkizler burcu isen bugün yapacağın girişimler geleceğine yön verecek.

YENGEÇ: İkinci bir kişiyle hareket etmeye pek alışkın değilsin fakat bugün sonucundan ortak olarak faydalanacağın bir konu gündeme gelebilir. Ayrıca biriyle yeni bir arkadaşlık edinebilirsin. Gökyüzü bu arkadaşlığın uzun süre olacağını işaret ediyor. İlişkilerinde ve bakış açında daha kontrollü olmak istiyorsun.

ASLAN: Artık enerjini emen sorumluluklara, sevgiliye ve arkadaşlara paydos! Gökyüzü bugün sana 'önce ben' diyebilmen gerektiğini hatırlatacak. Özellikle evliysen ya da sevgilin varsa, ona fikirlerini açıkça anlatabilirsin. Eğer eşinle para konularında ayrışmalar yaşıyor ve sürekli aynı konulardan dertleniyorsan bazı tedbirler almak istediğinden kendisine bahsetmek isteyebilirsin.

BAŞAK: Bugün yeni ufuklara açılmak isteyeceğin zamanlardasın. Karşına çıkan fırsatlar şimdilik uzaklara gitmen fikrine duygusal bakmana neden oluyor. Hayatın tam ortasından geçerken, "dersimi aldım", "artık olmazların peşinde koşmayacağım" diye avunsan ve buna inanmaya çalışsan da kendini bilmek en büyük erdemdir. Hayata adapte olmanın da en güzel yoludur.

TERAZİ: Bugün duygularına hâkim olman zor olacak. İnsanlar ve yakın çevren tam olarak ne yapmak istediğini anlamayabilir. Özellikle sevgilin ya da eşin iniş çıkışlarından şikâyetçi olabilir hatta bir süreliğine "ayrı kalalım" fikirleri gelişebilir. Bazı şeyleri kulak arkası yapman gereken bir gün, çabuk öfkelendiğin gibi çabuk da pişmanlık duyman söz konusu olabilir.

AKREP: Detaylandırmak istediğin konularda aksilikler çıkabilir. En güvendiğin elemanın yeni bir iş bulduğu için ayrılmak istediğini duyabilirsin. Hem duygusal hem de toparlayıcı olmak adına, soğukkanlılığını koruman gerektiğini fark ediyorsun. Parasal konularda kaygıların artabilir. Beklediğin ek ücret, masalarda ödeme sıkıntıları gibi rutin işler ve sorumluluklar keyfini kaçırmaya aday.

YAY: Güne başlarken sabah saatlerinde yaşayabileceğin aksilikler biraz motivasyonunu düşürebilir. Bugün her konuda bir B planı ile hareket etmen daha sağlıklı olabilir. İş yerinde yaşanan sorunla ilgili alakan olmadığını açıklamak zorunda kalabilirsin. Hırsların bugün seni çok başka yerlere götürebilir. Hem iş hem de sosyal hayatında dengeyi korumalısın.

OĞLAK: İktidar ruhu olan kişiler ile mücadele etmen gerekebilir. Bazı şeyleri geride bırakman senin faydana çünkü bir süredir işsiz isen çok daha iyisi olacağını bilmelisin. Bugün ummadığın kişilerden haberler ve tavsiyeler alman mümkün. Kalabalık ortamda çalışan bir Oğlak burcuysan, etrafındakilerle belli konularda fikir alışverişi yapabilirsin.

KOVA: Online çalışma yürüten ya da iletişim kuran Kova burcuysan senin için bugün güzel ve verimli bir gün olabilir. Uzun zamandır görüşmediğin dostlarınla bir araya gelmek adına plan yapabilirsin. Gün aslında sahip olduklarına yönelik uyarılar yapıyor. Özellikle ailedeki büyüklerinle çelişmek değil yapıcı olmak niyetindesin.

BALIK: Harcamaların konusunda bütçeni aşmanın pişmanlığını yaşıyorsan gönlünü ferah tutabilirsin çünkü bugün beklediğin bir yerden para gelebilir ya da çalıştığın yerden maaşına ek prim alabilirsin. Eğer varsa aile içinde hukuki süreçler ile ilgili sonuçlanma gerçekleşebilir. Gün içinde denge arayışı içinde olabilirsin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA