Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Aralık ayı ruhunuzu dinlendirin, diyor.

Duygularımızı etkisi altına alan Ay, yılın son ayında hepimize olumlu olmayı aşılayacak. Hayata daha olumlu bakacak, hedeflerimize revize edecek ve ruh halimizi toparlayacağız. Ay'ın hallerinin çeşitliliğinin üzerimizdeki etkisi yadsınamayacak kadar çok ve önemlidir. Ay'ın bulunduğu burç, gün içerisinde ruh halimizi, ilgilendiğimiz konular ve diğer insanlarla iletişimimiz ile işleri ele alış biçimimizin nasıl olduğunu yönlendirir.

Ay, burçlar kuşağında bir turunu yaklaşık 29 günde tamamlar. 2,5 günde bir burçtan diğerine geçer ve bu süreçte kimi zaman diğer gezegenlerle bağlantı kuramayıp boşlukta hareket eder. Ay'ın boşlukta kaldığı süre boyunca bizler de dünyevi ilgi alanlarımızda sorunlar yaşamaya başlarız. Amaçlarımız ve hedeflerimiz konusunda net kararlar alamaz, sorumluluklarımızı erteleme eğilimi içine gireriz. Özellikle Ay'ın uzun süre boşlukta salındığı günlerde önemli konuşmalar gerçekleştirmemek gerekir. Çünkü istediğimiz sonucu alamayabilir hatta kendimizi yanlış dahi ifade edebiliriz.

Peki, bu günlerde neler yapmalıyız, özellikle nelere dikkat etmeliyiz derseniz;

· Tartışmaktan, zorlu iletişimlerden uzak durmalısınız. Önemli bir toplantınızı bu saatlere den getirmeniz olumsuz sonuçları da beraberinde getirebilir.

· Söz vermemeli, Ay'ın boşlukta olduğu saatlerde size verilen sözlerin tutulmama ihtimalini göz önünde bulundurmalısınız.

· Yeni bir işe başlamak için acele etmemeliyiz. Aksilikler peş peşe gelebilir.

· Satın almak istediğiniz herhangi bir şeyi ertelemeyi tercih etmelisiniz. Özellikle online alışverişte sorun yaşayabilirsiniz.

· Hayatınız adına önemli kararlar almalısınız. Fevri davranışların sonucu olumsuz olabilir.

· Dikkat dağınıklığınız yüksek olacağı için işinize konsantre olmakta da zorlanabilirsiniz. Bu sebeple mevcut sorumluluklarınızı düzenlemeye çalışabilirsiniz.

Bugünlere Dikkat; 3-8-13-15-18-20-22-24-26-28

Astrogündem; Ay-Mars karşıtlığı dünya gündemine oturacak kazaları işaret ediyor. Teknolojinin ve ulaşım araçlarının ön planda olacağı bugün deniz yoluyla oluşabilecek kazalar yaşanabilir. Gün karışıklığı işaret ederken ünlü isimlerin karıştığı sansasyonel haberler ayrıca ani sağlık sorunları diğer gündem olabilir.

KOÇ: Bugün bulunduğun ortamlarda, etrafında bulunan insanlara bazı konularda destek olman gerekebilir. Özellikle çalışma ortamında iş arkadaşlarının yetişemediği işleri üstlenmen gerekebilir. Aile içerisinde akşam saatlerinde maddi konulara ilişkin gerginlik yaşanabilir. Senin için değerli olan insanların ani yer değişildikleri, eğitim için uzaklara gitmeleri bazı hayallerinin ertelenmesi demek olabilir.

BOĞA: Gün finans ve bütçe yönetme kısmında sana ekstra sorumluluklar veriyor. Aceleye gerek kalmaz ise gün içinde yapacağın organizasyonlarda hem katılımcı hem de teşvik edici olabileceksin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Boğa burcuysan, ilişkindeki belirsizliğe bir son vermek isteyebilirsin. Artık daha gerçekçi ve emin duygularla hareket etmek isteyeceksin.

İKİZLER: Bugün detaylar kafanı karıştırabilir. Özellikle çalışma ortamında başkalarına yardım etmekten ziyade kendi sorumluluklarına odaklanmalısın. İşlerini son dakikaya bırakmaktan hoşlanmadığını çok iyi biliyorsun. Bilgi ve iletişim olanaklarına yenilerini ekleyebilirsin. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan senin için oldukça verimli bir alışveriş gerçekleşebilir.

YENGEÇ: Bugün gerginlik yaşanan ortamlarda uzlaşı yeteneğinle gerginliği azaltma görevini üstlenebilirsin. Eğer ortaklık söz konusu bir işin başında isen yeni tasarruf politikalarına kafa yormak isteyebilirsin. Özel görüşmelerini yapmak için telefonu değil, yüz yüze görüşmeyi tercih etmelisin. Sözler farklı anlamlara çekilebilir.

ASLAN: Etrafındaki insanları yönlendirmek istediğin bir gün… Kafandaki planları onlarla paylaşabilir ve aynı zamanda da tepki göstermekten çekinmeyebilirsin. Bu yüzden sosyal medyada daha sonra pişman olacağın paylaşımlar yapmamaya özen göstermelisin. Gün içinde evdeki sorumluluklarınla ilgili endişe duyduğun konular ön plana çıkabilir.

BAŞAK: İş hayatında alacağın destekleri bugün bir organizasyon ile taçlandırıyorsun. İletişim araçlarında yaşanabilecek aksaklıklara karşı arkadaşlarınla plan yapma işini son günü bırakmamanı öneririm. Gün içerisinde uzun zamandır görüşmediğin kalabalık arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin. Eğer uzun zamandır annenden uzak kaldıysan onunla bir araya gelmek için hareket edebilirsin.

TERAZİ: Güne oldukça enerjik başlayacaksın. Özellikle yarım bıraktığın işlerini tamamlamak için harika bir gün seni bekliyor. İş arayışın da olan bir Terazi burcuysan, görüşme günün ileri bir tarihe ertelenebilir. Bu durumu hemen olumsuzluğa yormamalısın. Kısa yolculuklar, yurtdışı bağlantılı konular ve eğitim gibi karşılıklı paylaşım yaşayacağın ortamlarda bulunman mümkün.

AKREP: Çalışma ortamında kendini çok iyi ifade edemediğin konular etrafındaki insanların kafasında farklı fikirler oluşturabilir. Fakat bu durum çok uzun sürmeyecek. Motivasyonunu toparlayacağın haberler alırken, bir kez daha şansın sana güldüğünü düşüneceksin. Eğer sorumluluk hissettiğin bir arkadaşlık ilişkisi varsa onlar için elinden geleni son kez yapmak isteyebilirsin.

YAY: Güne dair yaptığın planların çoğu son dakika değişikliklerine uğrayabilir. Kalabalık arkadaş gruplarındaki dostlarının ısrarcı davetlerine "hayır" demekte zorlanabilir; günü onlarla bir arada geçirebilirsin. İyi ki davetlerini kabul etmişim diyeceğin biriyle tanışacaksın. Medya, iletişim odaklı konularda özel toplantılar gerçekleşebilir.

OĞLAK: Sabah saatlerinden itibaren güne zinde başlamak için birçok işi aynı anda yapıyorsun. Eğer yaratıcı tarafını yeni girdiğin çevrene göstermek istersen, çokta emek harcaman gerekmediğini göreceksin. Bugün aynı zamanda beklentilerin konusunda şanslı günündesin. Özellikle yeni bir iş arayışı içinde olan bir Oğlak burcuysan mutlaka özgeçmişini güncelle ve başvurularda bulun.

KOVA: Uzun zamandır aklını kurcalayan konuların muhatabı olan kişiyle bir konuşma gerçekleştirmeyi planlıyorsan, bugün senin günün! Bugün hareketli gündemin içinde iletişimde olduğun kişilere karşı daha açık olman, işlerini kolaylaştıracak. Yakın çevrende gelişen olaylar gündemini etkileyebilir ve planlarını değiştirmene neden olabilir.

BALIK: Bugün pek de planlı bir şekilde hareket etmek istemeyebilirsin. Daha önce hiç gitmediğin yerlerde bulunmak, gün içerisinde bir araya geldiğin insanlarla fikir paylaşımında bulunmak sana daha çok keyif verebilir. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişiyle tiyatro, sinema gibi kültürel etkinliklere katılabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA