Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

2019’un gündemi çok farklı olacak

2018 yılının son ayını yaşarken, değişimi hissetmeye devam edeceğiz. İçinizden 'Bitmedi mi bu değişim?' diyebilirsiniz. Ancak 2018 yılı, dünya değişiyor derken eminim siz de bu kadarını beklemiyordunuz. Yıla imzasını atacak olan Aralık ayı, akıl süzgecimizi biraz daha daraltacak. Mantıklı davranmak isterken, alelacele aldığımız kararların da tabii ki bir sonucu olacak. Ancak gönlünüzü ferah tutun. Bu yıl 'Hiç olmaz' dediklerimizi yaşarken, deneyimlerimize de yenilerini ekledik. Şimdi ise 2019 yılına girmeden bu tecrübelerden yararlanma zamanı.

KOLAY BİR YIL DEĞİLDİ
Hem kişisel hayatlarımızın, hem de dünya gündeminin hızla değiştiği bir yılın son ayını yaşarken, kazançlarımızı bir bir önümüze koyacağız. Kaybettiklerimizden ise artık bahsetmemeyi tercih edeceğiz. Ancak kendimize soracağımız sorular tabii ki olacak. Hangi duygular bize kaybettirdi, tam olarak nerede hata yaptık, kimleri dost bildik, kimlerin günahına girdik? İşte tüm bu soruların hatta daha fazlasının muhasebesini yapma zamanı geldi çattı. 2019 yılını kaleme aldığım 'Kader Yeniden Yazılıyor' kitabımda, sık sık geçmişe atıfta bulunarak referanslar aldım. İşte bu ay tam olarak ileride hatırlayacağımız ve ders alacağımız olaylar yaşayacak ve 2019 yılında kaderimizin yönünü değiştireceğiz. Bazen kendimizi kaybolmuş gibi hissediyoruz. Bu ay tam olarak bize bunu hissettirmek istiyor; kaybolmuş, hatta yer yer de kaybetmiş. Ancak unutmayın ki yeni bir yıla giriyoruz ve 2019 yılının gündemi, yaşadığımız yıllardan çok daha farklı olacak. Kaderin cilvesi diyeceğimiz olaylar yaşayacak, sorumluluklarımızın hiç kimseye emanet edilmeyecek kadar önemli olduğunun farkına varacağız. Hep beraber koca bir yılı arkamızda bırakıyoruz. Canınızı acıtan, sizi üzen her kim varsa 2018 yılında arkanızda bırakın, kendinizi affedin ve yeni umutlarla yeni yılı karşılayın. 'Ben asla affetmem' diyenler, sırtınızdaki yükü atın.

ASTROGÜNDEM
Mars-Uranüs 45'liği, toplumsal yapıda normları ve genç kuşağın problemlerini gündeme taşıyor. Dijital dünyanın ve teknolojinin beraberinde getirdiği sorunlara vurgu yapan gökyüzü, özellikle yeni yasal düzenlemelerin de siyasilerin söylemlerinde yer alabileceğini işaret ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA