Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Aşkın ömrünü biz mi belirliyoruz?

Korkularımız kadar umutlarımız da vardır hayatta; "hiç ayrılmayız belki, birbirimiz için yaratılmışızdır" diyerek ortak noktalar bulmaya çalışırız ikili ilişkilerimizde. Gösterdiğimiz hoşgörü, bazen ilişkimizi kurtarsa da aslında içten içe bunun kısa vadeli olduğunu da biliriz. Ya sevgilimizin vadesi dolmuşsa, sevgimiz bitmişse, sadece alışkanlık kalmışsa elimizde? Gelin beraber bakalım bu davranış kalıplarına.

Koç, Aslan, Yay: Genellikle arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi tercih eden bu burçlar âşık olduklarında "aşkın hakkını" sonuna kadar verir. Ailesiyle sevgilisini tanıştırmak ise onlar için hiç de zor değildir. Ama eğer ki, aşkları sona ermişse önce aramamaya, sonra sizinle ilgili konulara soğuk davranmaya başlayacaktır. İşin kötüsü, direkt bir şey de söylemez, konuştuğunuzda yine samimidir. Sizden uzaklaşmak için hareketli çevresine geri döner, ailesini ise sizden uzak tutmaya başlar.

Boğa, Başak, Oğlak: Ne hissettiğini, gerçekten âşık olup olmadığını, ne kadar ciddi olduğunu anlamakta ilk zamanlar çok zorlanırsınız. Bunu size direkt söyleme taraftarı değildir, sevgilerini iç dünyalarında yaşamayı tercih ederler. Genellikle uzun ilişkilerden yanadır ama gönül bu ya, bir gün gelir ki artık eskisi gibi düşünmez. Aşkı bitmiştir. Bunu en çok da ileriye dönük konuşmaların pat diye kesilmesinden anlarsınız. Arkadaş ortamında ani çıkışlar yapıp "evlilik neymiş yahu" demeye bile başlar.

İkizler, Terazi, Kova: İlk zamanlar ne güzeldi değil mi, her aradığınızda yanınızda biter, farklı plan ve programlarla aklınızı başınızdan alırdı. Ama işte her güzel şeyin bir sonu vardır. İşler tersine döndü, zor zamanlarınızda aradığınızda hep bir bahanesi var artık değil mi? Hele ki, hemcinslerinize karşı "kibar", size gelince "acımasız" oluyorsa bilin ki artık başkalarına gözü kayıyordur.

Yengeç, Akrep, Balık: Onlara âşık olmak o kadar yakışır, sevdiklerine öyle bağlanırlar ki… Hiç bitmesini istemediğiniz romantik bir film edasında geçer ilişkiniz. Kendi istekleri değil, sizin istekleriniz ön plandadır. Fakat bu filmin de sonu geldi işte. Sizinle 1 dakika daha fazla konuşmak için dünyaları veren sevgiliniz artık size "yorgunum, başka zaman konuşuruz" diyebiliyor.

Özetle; aslına bakarsanız bu liste uzar gider… Hatta siz de yeni maddeler ekleyebilirsiniz. Fakat ne eklerseniz ekleyin, ilişkide ki gerçekleri görmeye çalışın sizi rahatsız eden her türlü duygu durumunu sonradan çözerim diye içinize atar kulak arkası ederseniz inanın en çok üzülen yine siz olursunuz. Siz nasıl sevilmek istediğinize siz karar vermelisiniz. 7 gün sonra güneş burç değiştirecek ve mevsim kış ekinoksuna geçiş yapacak. Eğer ilişkinize dair dertleriniz varsa kendinizi bu hafta dinleyin.

Astrogündem; Uranüs-Neptün 45'liği kurulu düzenleri sarsacak dayatmaları işaret ediyor. Ülkemiz için önemli günlerden geçiyoruz diyor Neptün! Uluslararası alanda ise ekonomik sorunların getirileri ile baş etmeye çalışan isimlerle ilgili haberler okuyabiliriz. Dünya basınında bugün yalnızca tek bir ülke olabilir.

Koç: Ay, bugün öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Yaşam stilin, kalabalık çevre ve bitmek bilmeyen aksiyonlardan oluşuyor. Şikâyetçi misin? Pek de değil. Çünkü yaptığın her şeyin karşılığını öyle ya da böyle alıyorsun. Yoğun iş hayatı ise gözünü korkutmuyor. Gün bitmeden neler değişir şu hayatta, değil mi?

Boğa: Bugün kendini oldukça enerjik hissedeceksin. Yarım bıraktığın işlerin üstesinden gelebilirsin. Sorumluluklarından öte kişisel hayatın da ön planda olacak. Kendini geliştirmek, yeni şeyler öğrenmek için adeta can atacaksın. Karşı cinsle ilişkilerinde güven ararken, karşındaki kişiye bu duyguları eksik veriyor olabilir misin?

İkizler: Çalışan bir İkizler burcuysan, oldukça yoğun bir gün geçirebilirsin. Gün içerisinde yeni bir iş teklifi alabilirsin. Gelirini arttıracak bu teklifi hemen reddetmemelisin. Özgürlüğüne hasret duyman, var olan ilişkini mercek altına almana neden oluyor. İlişkilerine kararlı adımlarla yaklaşıyorsun. Evli bir İkizler burcuysan, eşinin sağlık problemleri seni kaygılandırabilir.

Yengeç: Bugün yeni bir grubun içine girmek, farklı insanlarla tanışmak ön plana çıkacak. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, aşk yeniden kalbinin kapısını çalacak. Hiç beklemediğin kişiden gelecek aşk itirafıyla heyecana kapılacaksın. Bir yandan da aile bütçene dair bazı problemler söz konusu olabilir.

Aslan: Ay, bugün öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Yara aldığın konularda dik bir duruş göstermen güne çok güçlü başlamanı sağlıyor. İnançların ve ideallerin doğrultusunda hareket etmekle bazı kişileri şaşırtabilirsin. Rekabete dayalı bir ortamda çalışıyorsan bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. İletişim problemleri yaşamak istemiyorsan olayları abartmadan dingin bir şekilde düşünmelisin.

Başak: Manevi özgürlüğün için her türlü şartları kendine hedef olarak belirlemelisin. Kişisel isteklerinle toplumsal olayları kafada ustaca bağdaştırabiliyorsun. Çalışan bir Başak burcuysan, kendine yeterince zaman ayıramadığından şikâyet edeceksin. Aşkta kendine aşırı güvenmen sahiplenme duygunu da artırıyor. Fakat sahiplenme duygunu abartabilirsin.

Terazi: Bugün önemli bir görüşmen varsa bugün bilgi akışında oluşan aksaklıklara hazır olmalısın. Şirket için yapılan finans bütçesinde atlanılan bir konu karışık bir güne neden olabilir. İş arayışında olan bir Terazi burcuysan, iş bulana kadarki süreci iyi değerlendirmeye kararlısın. Çeşitli kurslara yazılabilirsin.

Akrep: Bugün dalgınlığın gün içinde bazı işlerini aksatmana neden olabilir. Gün içinde gereken işleri planlama konusunda gecikmeler yaşayabilirsin. O yüzden de endişelerini bir kenara bırakmalısın. Önemli bir görüşmen varsa, hazırlıklarına son bir kez göz atmanda fayda var. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Akrep burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayacaksın.

Yay: Ay, bugün öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Üzerindeki baskılara boyun eğmemekten yanasın. Fikirlerin yüzünden sorun yaşadığın çalışma arkadaşlarına karşı daha net bir tutum sergileyeceksin. Özellikle yazı işleri, sosyal medya gibi birebir ilgilendiğin konularda uzman olduğunu gösteriyorsun. Yeni başlayan bir ilişkin varsa, sevgilinle keyifli bir akşam geçirebilirsin.

Oğlak: Bugün hem çalışkansın hem de kendine çok güveniyorsun. Bu yapın cesur kararlar almanı sağlayacak. Hele ki kariyerini şekillendirmek istiyorsan, önemli girişimler için adımlar atabilirsin. Ancak bazı kişiler önünü kesmeye çalışabilirler. Sen yine de ikili çatışmalardan artık uzak duracaksın. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, arkadaşın aracılığı ile tanışacağın kişinin duruşu seni çok etkileyecek.

Kova: Yeteneklerin ve adaletli yapın ön planda olacak. Krediye başvurmak, geçmişten gelen borçların ödenmesi gibi banka odaklı konular için koşturabilirsin. Karakterine uygun bir açık sözlülük iletişim kuracağın kişilere de yansıyor. Ancak dozunu ayarlaman konusunda uyarmalıyım seni. Çünkü tarz değiştirmek durumunda kalacağın pozisyonlar olacak.

Balık: Bugün disiplinli olmaya özen göstereceksin. Fakat tam aksine işlerin ters gitmesi sinirlenmene neden olacak. Anlamsız konuşmalar ve kalabalık ortamlar da huzursuz edecek. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin. Çocukların varsa, geleceklerini şekillendirecek kararlar almanız an meselesi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA