Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

2019 yılının bereketini üzerimize alıyoruz

Kaderi yeniden yazacak 2019 yılı gelmeden Güneş'in Oğlak burcuna geçişini gece-gündüz eşitliğini konuşacağımız günün adıdır 21 Aralık 2018 Cuma gecesi!

Sadece nar kırmaktan ibaret değil 21 Aralık, yenilenmek, yeniliğe hayatımızda en önemlisi de duygularımızda yer açmak için bu tarihte, bin bir kültüre mal olmuş narı biz sizinle 21 Aralık akşamı kıracağız. Bu arada Güneş-Oğlak burcuna geçerken nar kıranlar bilir.

Peki niyete gireceğiz, hedefler koyacağız sonra ne olacak?

Sonrası keramet sizde, kendinize odaklanacaksınız. Olmayanı oldurmak için nefesin yettiğince gayret gösterecek, en önemlisi de bu yaşınıza kadar oldurduklarınıza şükredip, neleri başarabileceğinizi bir kez daha düşüneceksiniz. Aldığınız her nefesin sahibine şükrederken, dünyanın bin bir olayı içinde barındırdığını düşünecek ve kendi kaderinize yeni yazgılar yazılmasının niyetine gireceksiniz. Burada herkesin bilmesi gereken en önemli detay ise 2019 yılında kader yeniden yazılacaksa, gücü bizi kavrayacaksa, hayat hepimizi bilinmez farklı duygulara salacaksa, siz de 2019 yılında yüreğinizdeki yükleri, kalbinizdeki kara bulutları, aklınızdaki soru işaretlerini geride bırakarak hayal ettiğiniz insan olma yolunda planlama yapacaksınız. Nasıl düşünmeliyim, nasıl davranmalıyım demeyecek kendinize kocaman hedefler koyacaksınız.

Yeni dilekler, yeni umutlar, yeni dualar zamanı…

Hepimiz yeni yıla umutla gireceğiz. Yeni dilekler dileyip, dualarımıza yeni isimler ekleyeceğiz. Bundan birkaç yıl önce istediklerimizi düşünüp şimdi bu koca yorgun dünyanın iyilikler için dönmesini temenni edeceğiz. Güneş-Oğlak burcuna geçerken o kırmızı narı elinize aldığınızda önce gitmesi gerekenleri usulca gönlünüzden bırakmaya ne dersiniz? Yüklerinizi hafifletmeye, niyetinizi güzelleştirmeye, içinizi dinginleştirmeye var mısınız? Yetersizlik korkunu yenmeye, ne olacak telaşından çıkmaya, dışlanma handikabından uzaklaşmaya, yarını sadece bugün eşitlenen gece ile gündüze bırakmaya ne dersiniz? Kâinatın kendi içindeki düzeninde akışa geçmeye, sadece derin derin nefes almaya ve yaratana niyazlarda bulunarak uyumaya ne dersiniz? Evet derseniz 21 Aralık biterken yani cuma gecesi narınızı alın, poşete koyun ve evinizin eşiğinde patlatın. Niyetinizi sakın ağzınızın ucuyla söylemeyin, o gece de dedikoduya, öfkeye, meraka söylenmeye mahal vermeyin, uymadan önce de kendinizi 2019 yılında nasıl görüyorsunuz ne yapmak ne almak, kime selam vermek, nerede olmak istiyorsunuz, bu soruların cevaplarını verin.

Astrogündem; Mars-Plüton 60'lığı gelişen toplumsal olaylara verilecek ani tepkileri gündeme getiriyor. Bir süredir karışıklığı ile gündeme gelen Avrupa ülkelerine yenileri eklenebilir. Uluslararası yatırımları ile gündeme gelen Türk şirketleri ile ilgili haberlere şahit olabiliriz.

Koç: Bugün seni yaralayan duyguları aşmak için en güzel gün! Doğal halini takınarak arkadaş çevrene karşı gövde gösterisi yapabilirsin. Bu durum seni oldukça gergin yapıyor. Temkinli yanın bir yandan boşa geçirecek zamanın olmadığını düşündürtüyor. Kişisel alanlarını kullanabileceğin bir iş pozisyonu için heyecana kapılabilirsin.

Boğa: Hem duygularını hem de gücünü ispat etmek isteyeceğin bir gün yaşayacaksın. Tanıdıkların vasıtasıyla karşına çıkan teklifleri değerlendireceksin. Özellikle yaratıcılık gereken bir işte çalışıyorsan, kendini ortaya çıkaracağın fırsatlar yakalayacaksın. Evli bir Boğa burcuysan eşinin alışkanlıklarıyla ilgili yaşadığın sorunları, dile getirmekte çekinmeyebilirsin.

İkizler: Bugün hızla hareket etmen bazı sakarlıklara neden olabilir. Fikirlerini yansıtabileceğin bir ortamda bulunabilirsin. Ancak imali konuşmalardan anlamlar çıkartmamanı öneririm. Hemen öfkene yenik düşebilirsin. Dengeni koruman önemli olacak. Başarılı işlere imza atmak seni huzurlu kılacak. Maddi imkânlarını bir nebze rahatlatacak bir görüşme yapman mümkün.

Yengeç: Finansal olarak seni rahatlatacak terfi ya da zam haberi iş arkadaşların arasında farklı anlaşmazlıklara neden olabilir. Arkandan konuşulanlara sen kafanı takma! Çünkü uzun zamandır bunun için çalıştığını bilen insanlar da var. Kader işte bu dedirtecek eski sevgiliden haberler alabilirsin.

Aslan: Bugün kendinle yüzleşmek için bolca zamanın var. Politik olmak yerine fikirlerin ile net olacaksın. Hayatın en esnek alanlarında mutlu olduğun şeyleri yapmak var. Bu anlamda karşına çıkan fırsatları geri çevirmemelisin. Hem organizasyon olarak hem de finansal olarak seni destekleyecek unsurları bir arada yaşayabilirsin.

Başak: Planların arasında evini ya da ofisini düzenlemek varsa bugün yardımına gelen insanlar olacak. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan, zorlayıcı toplantılarda yer alabilirsin. Olmaz gözüyle baktığın bir anlaşma önemli bir referans sayesinde imzalanacak. Bazı gönül ilişkileri insanı yorar. Ancak bugün sen sadece duygularını tartmak isteyeceksin.

Terazi: Dengeleri oturtmak senin için zor olmayacak. Özellikle çalışma ortamında gerçekleşen gerginliği karşı sakin bir tutum sergileyeceksin. Eğer eşinin ailesi ile bir problemi varsa ona yardımcı olmaktan keyif alacaksın. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, kalbin yeniden aşk aşk diye atabilir. Yanı başında farkında olmadığın kişiye itirafta bulunman an meselesi olacak.

Akrep: Bugün fiziksel olarak kendini yorgun hissedebilirsin. Gelirler, ödemelerle alakalı konularda dengeyi kurmakta zorlandığını hissettiğin bir gündesin. Geleceğine ait önemli konuşmalar, görüşmeler yapman gün boyu mümkün. Dış dünyayla olan etkileşimin biraz daha azalırken, günlük hayatını daha kolay hale getirmek adına ufak tefek alışkanlıklar edinebilirsin.

Yay: Olaylara bakış açın bugün değişebilir. Geçmişle bağlantılı konular yeniden önem kazanabilir. İyimser ve olumlu bir tutum içerisine giriyorsun. İnsanlara karşı yapıcı davranırken aynı tepkiyi sen de görüyorsun. İş hayatında yıllar önce yaşadığın aynı sahneleri sana yeniden hatırlatan gündemler oluşacak.

Oğlak: Sözü geçen insanlar ile bir araya geliyorsun. Çalışan bir Oğlak burcuysan, önünü kesmeye çalışan insanlar olduğunu fark edeceksin. Uzun zamandır iş arayışındaysan, bugün mutlaka başvuru yapmalısın. Olumsuz düşünme, nereden ne çıkacağı hiç belli olmaz. Geçmişe dair sorunların üzerinde durman yeniden tartışmalara neden olabilir.

Kova: Uyku problemi gün içerisinde dalgınlık yaşamana neden olabilir, dikkat! Sezgilerinin seni yanıltmadığı bir gün. Etrafındaki insanlarla yapacağın konuşmalar, var olan beklentilerine yenilerini ekleyebilir. Beklenmedik bazı olaylar seni yaşam alanında, çalışma ortamında hatta günlük rutininde dahi değişiklik yapmaya itebilir.

Balık: Hayatında yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunda, konuşmaktan ziyade öfkeni içinde biriktiren birisin. Ama bugün kızgınlığını bir kenara bırakıp, ciddi konuşmalar yapacaksın. Aile şirketinde çalışan bir Balık burcuysan, yatırımlar konusunda fikir ayrılıkları yaşanabilir. Ön görüsü yüksek, akli selim kişilere danışarak hareket etmende fayda var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA