Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Burçlara yeni yıl tavsiyeleri

Adım adım yeni yıla yaklaşırken herkesin kendine göre farklı planları var. Ancak hem fikir olduğumuz da bir konu var. Yeni yıl yeni umutların yanı sıra değişim de demektir. Hepimize farklı sürprizleri olan yeni yılın mesajlarına gelin bugünden bakalım. Hangi burcun ara kaderi yön değiştiriyor, her burcun 2019 yılın tavsiyeleri neler?

KOÇ: Kalbinizin sesini dinleyeceksiniz.

· Sizin için hayat yeni başlıyor.

· Yeni yılda değişimi kabulleneceksiniz.

· 2019 yılının coşkusu size çok iyi gelecek.

BOĞA: Yepyeni kararlar alacaksınız.

· Değerli olduğunuzu size tekrar hatırlatan bir yıl yaşayacaksınız.

· Sizin için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

· İlişkilere bakış açınız değişiyor.

İKİZLER: Şansı yakalayacaksınız.

· Bu yıl değişim sizin için bu yıl harika olacak!

· Emeklerinizin boşa gitmediğini göreceksiniz.

· Hiçbir şeyi sil baştan yaşamaktan korkmayacaksınız.

YENGEÇ: Aşkı bulacaksınız.

· Bu yıl sorunlarınızı çözüyorsunuz.

· Çabanız kendiniz için olacak.

· 'Oh be' demenin tam zamanı!

ASLAN: Maddi kazancınız artacak.

· Bu yıl gerçekleri görme zamanı…

· Sizin için artı karar almak çok daha kolay olacak.

· Kimseye muhtaç olmadığınızı herkese göstereceksiniz.

BAŞAK: Kendinizi göstereceksiniz.

· 2019 yılının hızına yetişen kazanır.

· Kendinize vakit ayıracaksınız.

· Neleri başarabileceğinizi görmeye hazır olun.

TERAZİ: Yeteneklerinizle ön planda olacaksınız.

· Bu yılın ahengi size iyi gelecek.

· Artık emekleriniz karşılıksız kalmayacak.

· Aradığınız huzuru bulacaksınız.

AKREP: Cesur davranacaksınız.

· 7 yıllık yeni bir yolculuk başlıyor.

· 2019'da hayat temponuz artıyor.

· Yeni yılda geçmişinizi sileceksiniz.

YAY: Çok sevecek ve sevileceksiniz.

· Şansı yanı başınızda hissedeceksiniz.

· İlişkileriniz açısından yoğun bir yıl olacak.

· 2019 yılı sizin yeni bir dönemi vurguluyor.

OĞLAK: Standartlarınız artacak.

· Yeni yıl sizin için yatırım yılı olacak.

· Güç kazanmak elinizde, korkmayın.

· Sorgulatan gökyüzü size rehber olacak.

KOVA: Duruşunuzla ilham vereceksiniz.

· Gereksiz duygulara set çekeceksiniz.

· Yeni yılda güçlü bir nefes almanın zamanı.

· Çalışma hayatınız daha da önem kazanıyor.

BALIK: İç huzurunuz artacak.

· Yeniliklere açık olduğunuzu bu yıl göstereceksiniz.

· 2019'da yaralarınızı saracaksınız.

· Tesadüflerle dolu bir yeni yıl yaşayacaksınız.

Astrogündem; Merkür-Plüton zıtlaşması dünyadaki doğal kaynakları gündeme getiriyor. 2018 yılının son günlerinde uluslararası siyasi arenada sert konuşmalar basında yer alırken, kimin haklı kimin haksız olduğu konusuna toplumlar karar verecek. Ülkemiz adına yoğun bir gün olurken, sınır komşularımızla sıcak temaslar olabilir.

Koç: Bugün plansız bir gün geçirebilirsin. Özellikle iletişim alt yapılı konularda beklenmedik gelişmeler günlük programını güncellemene neden olabilir. Geleceğini ve hayatını da ne kadar sahiplendiği seni tanıyan herkes bilir. Bugün hedeflerine ve ideallerine yaklaşmak için canla başla çalışacaksın. Geçmişten bu yana bir türlü gerçekleştiremediğin planlarını yaşamına geçirebilirsin.

Boğa: Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Planladıklarını uygulamadan önce, derinlikli bir şekilde düşünmen gerekiyor. Yeni bir girişimde bulunmak istiyorsan her şeyi en ince ayrıntısına kadar hesap etmelisin. Kredi borçlanmaları için uygun bir dönem olmayabilir. Olaylara yaklaşımın etrafındaki insanların düşüncelerine bile derinlik katıyor. İletişim konusunda seni daha aktif hale getiriyor.

İkizler: Düşüncelerinin parça parça olduğu bir gün. Bu yüzden sağlıklı değerlendirmeler yapmak senin için epey zor olabilir. Bir yandan da gün içerisinde yapacağın telefon konuşmaları önemli olacak. Geçen hafta hayal kırıklığına uğradığın bir toplantı sonucu avantajına dönüşecek. Ortak alanları kullanmak grup içinde başarılı işler yapmana neden olabilir.

Yengeç: Alışkanlıklarının dışına çıkıyorsun. Gökyüzü keskin düşüncelerini törpülüyor. Yeni bir dil öğrenmek için araştırmalar yapabilirsin. Yaratıcılık gerektiren bir işte çalışıyorsan, daha özgür hareket etmek isteyeceksin. Bu durum bazı arkadaşlarınla ters düşmene neden olabilir. Gün içerisinde aşk hayatında seni heyecanlandıracak gelişmeler gündeme gelebilir.

Aslan: Hayatında bu zamana kadar göz ardı ettiğin sorunlarla enine boyuna yüzleşmeyi seçeceksin. Sorun yaşadığın insanlarla açıkça konuşabilir, belirsizlikleri ortadan kaldırabilirsin. Planlarının hepsini uygulamak, birden fazla yerde olabilmek için farklı çalışmalar yapabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin.

Başak: Düşüncelerinle etrafındakiler üzerinde etki bırakabileceğin bir gün. Yaratıcı fikirlerini ortaya koyarken, farklı fikirleriyle ön plana çıkan insanlar sana daha çok hitap edecek. Etrafında hala olduğu yerde sayan insanları görmek bugün tahammülünü tüketebilir. Söylenenlerde ya da sunulan fikirlerde gerçeklik payı arayabilirsin.

Terazi: Bugün çalışma ortamında performansınla ön plana çıkabilirsin. Yarım kalan işlerinle ilgilenmek adına ideal bir gün. Kafana takılan meseleleri daha geniş bir bakış açısıyla değerlendireceksin. Maddi konularda daha sağlamcı bir tutum takınırken, aile bireylerinin özellikle eşinin harcamalarına kısıtlama getirebilirsin.

Akrep: Bugün kalabalıklara karışma günü! Girdiğin ortamlarda dikkatleri hemen üzerine çekeceksin. Çalışma ortamında oldukça güzel işler çıkarabilirsin. Otoriter figürleriyle yapmayı planladığın bir konuşma varsa, bugünü mutlaka değerlendirmelisin. İş arayışında olan bir Akrep burcuysan, kısa vadeli bir iş teklifini kabul edebilirsin.

Yay: Bugün kalabalıklara karışma günü! Girdiğin ortamlarda dikkatleri hemen üzerine çekebilirsin. Çalışma ortamında oldukça güzel işler çıkarabilirsin. Otoriter figürleriyle yapmayı planladığın bir konuşma varsa, bugünü mutlaka değerlendirmelisin. Gün içinde hiç beklemediğin bir anda iş değişimi yaşayan insanların kaygıları ile yüzleşmek durumunda kalabilirsin.

Oğlak: Günü kendinle ilgili ihmal ettiğin konular üzerine eğilerek geçirebilirsin. Özellikle sağlık, beslenme gibi konularda benimsediğin düzeni değiştireceksin. Aile içerisinde hemcinslerinle hareket edebilir, onlardan bazı konularda fikir alabilirsin. Çalışan bir Oğlak burcuysan, çalışma arkadaşlarının sana karşı cephe aldıkları hissine kapılacaksın. Gözlemlerinde yanılmıyorsun. Bu kıskançlıkların sebebi işini çok iyi yapmaktan kaynaklanıyor olabilir mi?

Kova: "Benim keyfim yerindeydi, nereden çıkıyor bu düşünceler?" benzeri cümlelerin son günlerde artmış olabilir. Evet, bugünlerde iç dünyanı ve etrafındaki insanları daha çok irdeliyor, çelişkileri bir bir hayatından çıkarmaya çalışıyorsun. İş birliği yapmak istesen de bazı kişilerle anlaşman bugün oldukça zor olacak. Başarılı olmak için elinden geleni yapacaksın. İş arayışında olan bir Kova burcuysan, ümitsizliğe kapılmamalısın. Şanslı günlerin başlıyor.

Balık: Güne biraz uykusuz ve dalgın başlayacaksın. Sıkışan trafik, kaybolan e-postalar, telefonun aniden bozulması yorucu gibi durumlarla karşılaşabilirsin. Eğer neye odaklanacağına karar verebilirsen senin için çok verimli bir gün olabilir. Kendi işini yapan bir Balık burcuysan, çalışmalarını daha kapsamlı boyuta getirmek isteyeceksin. Bu konuda piyasa araştırmanı çok iyi yapmalısın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA