Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Sosyal medya devlerini zorlu bir sınav bekliyor

Dün gerçekleşen Dolunay'ın Uranüsyen bir Dolunay olduğunu göz önünde bulundurmalıyız. Çünkü Güneş, Koç burcunun ilk derecelerinde ve Uranüs'te henüz Koç burcuna yeni güle güle diyerek, Boğa burcuna geçti. Bu yüzden Dolunay'ın adına Uranüsyen etkide demek yerinde olur.
Gökyüzündeki gezegenlerin seyri, Kıbrıs meselesini ve burada oluşacak dengeleri işaret ediyor.
Aynı zamanda Yunanistan ve İngiltere'yi markajına alabilir.
Hava burcunda meydana gelen Dolunay; Güneş'in konumu ile ateşten, Uranüs'ün konumu ile topraktan desteğini alıyor. Satürn-Oğlak döngüsünde Göbeklitepe'yi koruma altına alan etki, sizce 1974 Natal haritası olan Kıbrıs'ı gündemine almaz mı?
Hiç şüpheniz olmasın, tarih her zaman astrolojide bir referanstır ve boş durmayacak, UNESCO'yu da gündemine taşıyacak.
1948 yılında kurulan bu uluslararası sivil toplum kuruluşunun ilk yıllarından günümüze kadar kime, kimlere, ne vesile ile hizmet ettiğine ya da karşı durduğuna vurgu yapabilir.
Geçmiş dönemde yaşanan bir deneyimle Netanyahu'nun sadece eleştirdikleri ile kalmayacağını başka hesaplar içinde olduğunu da fark ettirecek.
Tarihin tozlu sayfalarını aralarken; aslında uzun yıllar dünyada görev yapmış kuruluşların da karanlık bölümleri olduğunu toplumlara gösterecek.

PARANIN DEĞERİ
Dolunay, devrim gezegeni ve Merkür retrosu ile kol kola ise 20 yılda insanlığa uzakları yakın eden, hepimizi bağımlısı yapan sosyal medya, 2019'un sonuna kadar sınavlardan geçebilir. Instagram ve YouTube sahiplerinin de dünya, tepesine çökebilir.
Teknoloji devleri gizli düşmanları ve rakipleri ile mücadele etmek zorunda kalabilir. Çünkü hepsi 2000'lerde kurulan şirketler.
Bu dolunay;
Tarkan, Hülya Avşar gibi Terazi burcu sanatçıların da çok konuşulacağının altını çiziyor.


ASTROGÜNDEM
Mars-Ay Düğümü 60'lığı, siyasette iletişimin önemli olduğuna vurgu yapabilir. Gaf üzerine gaf yapan siyasi isimlerin açıklamaları ardı ardına gelecek. Siyasi ittifakların yapısı yerel seçimlerden önce değişirken; birçok ülkede terörün dini, dili olmadığını konuşmak yerine ayrışma sesleri yükselecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA