Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Tarihi tekerrür ettirecek dolunay kapıda!

Gökyüzü hepimizi tekrarı az olan bir olaya şahit kılmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz 21 Mart'ta Terazi burcunda gerçekleşen Dolunay'ın bir benzerini tekrar yaşayacağız, hem de yarın!
19 Nisan 2019'da Türkiye saati ile 13:50'de başlayacak olan Dolunay, önce şaşkınlık sonra yüzleşme diyor yaşadığımız gezegene ve 8 milyar insana...
Geçtiğimiz Mart ayında benzer bir Dolunay'dan geçmek ve Nisan ayında da aynı burçta yeniden devreye girmesi Terazi burçlarını mı kalkındıracak yoksa Türkiye'nin natal haritasındaki Terazi burcunda hareket eden gezegenlere hiç beklemediğimiz sürprizler mi yapacak, işte onu yaşarken anlayacağız.
Neden detaylı öngörmediğimize gelirsek...
Dolunay'dan önce Terazi burcu kafasına girmek lazım.
Denge arayan bu burçlar; dengeleri bozulursa, dengeleri alt üst edecek kadar da enteresan konuşmalar yapabilir, enteresan kararlar alabilirler. 'Natal haritasında Terazi olanlardan korkalım mı?' derseniz, dikkat edelim derim.
Bu burçta doğanlardan veya Terazi burçlarına damga vurmuş yıllarda doğanlardan bu süreçte çekeceğimiz var.
Güneş, günümüzü ısıtmaya başlıyor.
Güneş, Koç burcunun son derecelerindeyken gerçekleşecek Dolunay'a biraz oldu bitti bir Dolunay diyebilirsiniz. Öncü burçların yüreklerini şenlendirirken, 21 Mart'tan bugüne eli bağlı, dili tutukları bile açar. 'Basiretim mi bağlandı?' sorusunu kabul etmeyen Dolunay, ölüyü diriltecek türde.
Şaşırmak bu döngünün şanından… Madem Dolunay Terazi burcunda, madem Dolunay'ın yükseleni Aslan, madem Jüpiter ateş burcunda geri gidiyor; o zaman ateşin son rövanşını gelin birlikte izleyelim.
Derim ki; bırakın herkes eteklerindekini döksün, herkes son kozunu oynasın.
Çünkü bu yılın, geçmişi en çok hatırlatacak Dolunay'ı ile karşı karşıyayız!
Büyük başın derdi de büyük oluru hatırlatacak bir Dolunay yaşayacağız.


ASTROGÜNDEM

Ay-Mars 120'liği, toplumsal sorunları gündeme getirmeyi hedefliyor. Ülkemizin gündeminde emeklilik yaşı, erken emekli olma şartlarına dair yeni tasarılar söz konusu olabilir. Bugünden sonra modanın duayenleri olarak bilenen markalar çok konuşulacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA