Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Güneş yüzünü dönüyor

Bugün size son yıllarda dilimden düşürmediğim, yedi yıllık süreci anlatan Uranüs'ten bahsetmek istiyorum. Uranüs, Zodyak kuşağının yedinci gezegenidir ve güneş sistemindeki en büyük üçüncü gezegendir. Her 7 yılda bir burç değiştirir. Asidir, özgür ruhludur. Bu yüzden etkilerini ölçmek, değerlendirmek zordur. Uranüs'ün etkilerine dair dayanıklılık şarttır. Çünkü bağımsızlık, kurtuluş mücadelesi, aydınlanma, yüksek deneyim kazanma gibi manifestoları içinde barındırır. Risk almayı, tempoyu artırmayı, değişimi körüklemeyi başarır. Memnuniyetsizlik hissi ile Uranüs'ün bu iç sesi tetiklemesi ilginç sonuçlar doğurabilir. Bir anda düşüncesiz ve engebeli yolları aşmaya çalışan biri gibi görünebilirsiniz. Bu yüzden başkalarının eylemlerine, tepkilerine kulak asarken acele kararlar vermemeliyiz. Çünkü her yedi yılda değişime davet eden Uranüs, dokunduğu her şeyi bir anda bozabilir. Yeniden yapılandırmak isterken kendimizi yıkıma uğramış gibi hissedebiliriz ya da yeni başlangıçlara yelken açabiliriz. Başlangıçların ya da bitişlerin öncesinde olduğunuzu size kesin devrim yaptırarak haritanızda aktif olduğunu hissettirir. Devrim gezegeni, hayatınızı hızlandırır. Yeni yollar deneme, hatta denenmemiş için risk alma konusunda şans sunar. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli husus, eski olandan ve geleneklerden çok haz almamasıdır. Daima ileriye baktırır, yönlendirir, bağnaz, tutucu, kalıplaşmış her duruma kafa tutar. Kişisel özgürlüğü ve düşünce kalıbını temsil ederken kısıtlamalardan hoşlanmaz. Yönettiği burç: Kova Güçlü olduğu burç: Akrep Zararlı olduğu burç: Aslan Güçsüz olduğu burç: Boğa Uranüs'ün tam yedi yıl toprak burcunda olduğunu unutmayın. Yani Boğa burcunda! Bu da demektir ki devrim gezegeni, köklü konuları ele almamıza neden olacak. Hatta dünya, bu yedi yıllık düzlemde toprak meselelerin konuşacak. İnsan için en önemli konuları masaya yatırtacak. Değişim, asıl şimdi gücünü gösterecek. Dünyayı dönüştürmek, geleneklere, inanç sistemlerine kafa tutmak, bilime bakış açısı kazandırmakla dönemin ayak sesleri kapıda diyebilirim.

ASTROGÜNDEM
Bugün Güneş-Uranüs kavuşumu, bağımsızlığını ilan edecek ülkelerle dünyanın yeni stratejisini görmemize sebep olacak. Devrim gezegeninin kalbinden Güneş geçecek, toprak hareketleri olabilir. Piyasaların büyük dalgalanmalardan geçebileceğini de işaret ediyor gezegenlerin seyri.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA