Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Burçların gizli özellikleri

Bugün size burçların belirgin özelliklerinin yanı sıra sorun çıkaracağı huylarından da bahsetmek istiyorum. Hadi buyurun kendi burcunuzu bulun.
KOÇ: Koç burcu nerede hareketlilik orada! Liderlik özelliğini bulunduğu her ortamda yansıtmaktan çekinmez, gerekirse bunun için mücadele de eder. Kimsenin emri altına girmez.
BOĞA: Rahatından, lüksünden asla ödün vermek istemeyen Boğa burcu, yaşamında zorlanmak istemez ancak zorlanırsa çok başarılı bir şekilde üstesinden gelir.
İKİZLER: İletişimin burcu İkizler'in hayatta olmazsa olmazı çok fazladır. Çünkü sürekli yenilenmek, öğrenmek ister. Kolay kolay enerjisi bitmez ancak enerjisini de her şeye harcamaz.
YENGEÇ: Duygusallığı ile ön plana çıkan Yengeç burcu günlük hayatında objektif davranma konusunda sorun yaşayabilir. Çünkü narin ve kırılgan yapısı bazen onu gerektiğinden fazla hassas yapabiliyor.
ASLAN: İhtişamın burcu Aslan! Hayatta her şey istediği gibi olsun ister ve işler hiç de umduğu gibi gitmediği zaman içi asla rahat etmez. İtibar onlar için çok önemlidir. Geri adım atmazlar.
BAŞAK: Birisi titizlik mi dedi? Başak burcu düşünceleri konusunda çok titizdir, her şeyi tüm ayrıntılarıyla düşünür ve ona göre hareket eder.
TERAZİ: Çevresindeki kişilerin olumlu düşünceleri onun için çok önemlidir. Çünkü iç huzurunu bu şekilde sağlar. Bir sorun varsa Terazi burcu yok demektir.
AKREP: Ser verip sır vermeyen Akrep burcu için gizemli olmak olağan bir durumdur. Karşısındaki kişi aynı şekilde gizemli davranırsa pek de hoşlanmaz.
YAY: Özgürlüğüne düşkün değil monotonluğa karşıdır. Yaşamın akışına ayak uydurur ancak bir yerden sonra yaşamın ona ayak uydurmasını bekler.
OĞLAK: Disiplin denildiği zaman akla ilk olarak Oğlak burcu gelir. Hayatının her alanına yansıyan bu düzen özellikle maddi konularda çok daha sıkıdır. Para harcama kıstası fayda ile orantılıdır.
KOVA: Empati yetenekleri yüksektir. Stratejik davranmak, sinsi planlar yapmak hiç ona göre değildir.
BALIK: Merhamet duygusu herkeste vardır ancak Balık burçları bu konunun zirvesinde yer alır. İyi niyeti konusunda son derece savunmacı ve tutarlıdır.


ASTROGÜNDEM
Venüs-Plüton iletişimi, sınırları gündeme getiriyor. Birbirine komşu olan ülkelerin krizleri bugünden sonra hepimizin gündemini belirleyecek. Ekonomik iniş çıkışların olduğu ve teknolojinin zorlandığı gün bugün! Bugünlerde özellikle dünyada ve ülkemizde birçok hava üssü konuşulabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA