Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Mayıs’ta kendimizle ilgili sorunları halledeceğiz

Bahar aylarından ne kadar çok bahsettim değil mi? Şimdi ise mevsimleri dahi şaşırtacak bir aydan, Mayıs'tan bahsetmek istiyorum. Mayıs, yaz mevsimini erkenden getirecek. Kendimiz için elimizden gelenin fazlasını yapacağımız bu ay, gezegenlerin desteğini de hissedeceğiz hiç merak etmeyin. Mutlaka içinizden 'Neden yaz aylarına erken giriş yaptık?' diyenler vardır. Mayıs ayını gezegenlerin seyrine göre yaz ayı ilan ettim çünkü 2019 yılının en keskin yaz aylarının birinde tutulmalar yaşayacağız ve Türkiye'den de gözlemleyebileceğiz. Farkındaysanız daha Mayıs ayından önümüzdeki aylar için size ufak tüyolar veriyorum. Şimdi 'Ne yani, Mayıs ayında Yeniay, Dolunay olmayacak mı?' derseniz; olmaz olur mu hiç derim! Şimdiden 5 Mayıs ve 18 Mayıs tarihlerini bir kenara not alın. Mayıs ayının mesajları nelerdir? Mayıs, daha ilk haftasından itibaren dingin havasını hepimize hissettirecek. Kendimizi dünyanın kaosunun dışında tutup kişisel meselelerimize yöneleceğiz. Kişisel mesele dediğim zaman aklınıza yalnızca çevrenizdeki kişilerle yaşadıklarınız gelmesin. Kendimizle ilgili sorunları halletmek isteyeceğiz. Bir şeyler için çabalamak, belli başlı işleri tamamlamak, hayatımızdaki değişimlere ayak uyduracağımız günler yaşayacağız.

YENİ KARARLAR YOLDA
Gökyüzü, toprakta hareket eden gezegenlere ev sahipliği yapmaya devam ederken, hepimize 'Artık bir şeylere sahip olma zamanı geldi' mesajını da verecek. İstediklerimizi elde etmek için gerekli motivasyona da sahip olacağız. 'Karar almak, harekete geçmek hiç bu kadar kolay olmamıştı' dahi diyebilirsiniz. 2019 yılının ilk aylarından itibaren aslında kendi içimizde yolumuzu biraz kaybettik çünkü gezegenlerin seyri de bizleri oldukça zorladı. Mayıs, tam anlamıyla kendi yolumuzu gösterecek. Bu ay tüm planlamalarımızı hayatın akışına göre yaptığımız sürece kazanan tarafta yer almak hiç de zor olmayacak.

ASTRO
GÜNDEM
Uranüs-Neptün ilişkisi, bir süredir siyasette arka planda kalmayı tercih eden isimlerin ön plana çıkmasına neden olabilir Bugünlerde, özellikle dünya siyaseti açısından tarihe not düşecek olayların yaşanmasına neden olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA