Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yay burcunun 210 günlük serüveni

2019 yılının ilk aylarında binbir duyguyu aynı anda yaşadınız.
Gezegenlerin seyri şimdi sizin için sakinlik ve çok daha büyük şans var diyor. Hayattan istediğini tam olarak alamadığını düşünen bir Yay burcuysanız, yılın geri kalanını bekleyin ve görün derim.
Para konusunda oldukça titiz olacaksınız. Boşa harcanan paranın değerini 2019 yılının ikinci yarısında anlayacaksınız. Düşünmeden bir yatırım yaptıysanız elden çıkartmak için girişimde bulunabilirsiniz. Özelikle yazlık veya araba gibi taşınmaz yatırımları elden çıkarmak isteyebilirsiniz.
Korumaya geçiyorsunuz.
16 Temmuz'da öncü burçta meydana gelecek Ay tutulması, güven evinizde etkili olacak. Sevdiklerinizi koruma altına alıyorsunuz. Bazı insanları ailenizden uzak tutmak isteyeceksiniz.
Maddi konularda haksızlığa uğrayabilirsiniz.
30
Ağustos'a dikkat! Süper Ay döngüsünde evlilik kararı alan ya da evlilik hazırlıkları yapan bir Yay burcuysanız, olumlu etkilenebilirsiniz.
Hayal ettiğiniz ama umudunuzun olmadığı ev yaşamı, düğün töreni gibi beklenmedik güzel sürprizler bir anda gelişebilir. Süper Ay; değişken burçlara, özellikle de siz Yay burcuna büyük hediyeler getiriyor.
İş ve kariyer adına hızlı adımlar atacaksınız. Çabuk öğrenen, konuları kavrayan yanınızı fark etmeniz size güven verebilir.
2019 yılının en yumuşak, en sakin aylarını sonbaharda yaşarken ruhunuzu dinginleştireceksiniz. Kendinize olan inancınız artacak.
İş hayatınızda cesur kararlar almayı öğreten gökyüzü, yılın yarısından sonra sahneyi size bırakacak.
Yapıcı olacaksınız.
Kasım ayında Merkür gerilemesi 12'nci evinizde etkili olurken korkularınızla yüzleşmeniz gerektiğini işaret edecek.
Neyse ki yönetici gezegeniniz size şans sunmaya devam ediyor; bu gündemi biraz daha kolay atlatabileceksiniz.
Araştırmacı ruhunuz ön planda. 12 Aralık'ta meydana gelecek Dolunay, 7'nci evinizi temsil edecek.
Evlilikle ilgili kararın arkasında durduğunuzu ispat edeceksiniz.

ASTRO
GÜNDEM
Kişilerden çok ülkelerin çıkarını kovaladığı günlerden geçiyoruz. Venüs-Satürn uyumsuzluğu, yer altı kaynaklarını ve petrol rezervlerini gündeme getirecek. Kimlerin dünyayı karıştırdığını, hangi ülkenin neyin peşinde olduğunu bugünden sonra fark etmeye başlayacağız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA