Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Balık burcunun 210 günlük serüveni

Sevgili Balıklar; 2019 yılını değerlendirirken hiç de beklediğiniz gibi olmadığını düşünebilirsiniz ancak hatırlatmak isterim ki yıl henüz bitmedi, aksine daha yeni başlıyor. Yılın yaz aylarında düşüncelerinizi tazelerken hayatınızda dönüm noktası olacak gelişmelerle de karşılaşacaksınız. Hadi beraber yılın geri kalanına bakalım...
2012 yılından bu yana çok değiştiğinizi en iyi siz biliyorsunuz. Fakat her seferinde tekrara düştüğünüz, tolere edemediğiniz kişilere para kazandırmayı, iş öğretmeyi, yol açmayı denemenize rağmen kişilerin tembelliklerine ve dağınıklıklarına maruz kalabilirsiniz. Ancak merak etmeyin, iş disiplininizi toparlayacaksınız.
Eylül ayında size nefes aldıran ve mucizenizi fark edeceğiniz günler yaşarken, tüm gezegenlerin 7'nci evinizde toplanması aslında sizi yoran özelliklerinizi geride bırakıp hayatınızın hayal ettiğiniz bölümlerine ağırlık vereceğiniz anlamına geliyor. Eğer çocuk sahibi olmaya çalışan bir Balık burcuysanız hayat sizi şaşırtmaya hazırlanıyor. Gökkubbe, planlarınızı hayata geçirmek, hayallerinizi beslemek, somut adımlar atmak için doğru zamanı size sunacak. Size tavsiyem, iki yönetici gezegeniniz de güçlü konumlarda yer alırken kendinizi oyalamayın. Gördüğünüz, fark ettiğiniz her türlü konunun veya kişinin üstüne gidin. Belirsizlik sizi yerle yeksan eden bir duygu; bunu kendinize yapmayın.
2019 yılındaki öğretileriniz devam edecek. 2019 yılında Şubat-Haziran ayları arasında büyük olaylar, hastalıklar ve maddi sorunlar karşınıza çıkmıştı maalesef. Şimdi gökyüzünün hedefi ise; 1970-1984 yılları arasında doğmuş ve uzun yıllardır aynı yerde çalışan bir Balık burcuysanız, bu süreçte kendi çalıştığınız kurum ya da yapıda çok fazla öne çıkamadığınızı işaret ediyor. Sadece yaptıklarınıza odaklandığınızı, başarıyı emek olarak yorumladığınızı bir kez daha hatırlayacaksın.
Yılın başında ilişkilerinizde işlerin yolunda gitmediğini düşünüyorsanız, 2019 yılının sonunda yeni birileriyle tanışma olanağı bulabilirsiniz.



ASTRO GÜNDEM
Merkür-Uranüs zıtlaşması, monarşi ile yönetilen ülkelerin özgürlük adına seslerini yükseltebilir. Toplumsal olayları tetikleyecek gelişmeler yaşanırken, dünyanın birçok köşesinde sokak yürüyüşleri söz konusu olabilir. Doların ve para piyasalarının nabzı yükselecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA