Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Güneş, burç değiştirmeye hazır

Yaz gündönümünün yaşanmasına sadece iki gün var. Güneş ve ay semada yaz mevsimini başlatmaya hazırlanırken, 2019 yılında yaşadığımız altıncı dolunayın etkisi devam ederken ve gezegenler güneş tutulmasına doğru giderken; hayata yetişememe kaygınızı ve beyninizde dönen binlerce şüpheyi bir süreliğine bastırın.
Güneş, 21 Haziran itibariyle Yengeç burcuna geçecek ve yeni bir mevsimin başlangıcına giriş yapacağız. Yılın en uzun gününü yaşayacağımız yaz gündönümü ile sıcaklar artık duygularımızı kasıp kavuracak. 'Neden?' derseniz... Yengeç burcuna geçecek olan güneş, Zodyak'ın en duygusal burcunun özelliklerini parlatacak. Bu süreçte anaç duygular, sevmek, şefkat, empati, ilgi çok daha etkin olacak. Olumlu duyguların artık çok daha baskın olacağı günler yaşarken; ailemize, dostlarımıza gösterdiğimiz özen de artacak. Bu süreçte geçmişin izlerinin geçmediğini de fark edebiliriz. Savunmacı yönümüz ön plana çıkarken, değerlerimize sahip çıkmak için de elimizden geleni yapacağız.
Duygusal iniş çıkışlarımızın yoğun olacağı bu süreçte deyim yerindeyse kah gülecek, kah ağlayacağız. Ancak merak etmeyin, tüm süreci bu şekilde geçirmeyeceğiz tabii ki. Sürpriz barışmalar, teklifler de olacak. Gönlümüzün bir yanıp bir söndüğü anlar yaşarken, duygularımızın da revize olduğunu fark edeceğiz. Asla konuşmam, yüzünü bir daha görmek istemiyorum dediğimiz kişilerle iletişime geçmek isteyeceğiz.
Kişisel hayatlarımızı boşa alacağımız bu süreçte hayatımızda sakinlik arayacağız; ta ki Temmuz ayında yaşanacak tutulmalara kadar. Yengeç burcunda gerçekleşecek ay tutulması, hayatın akışına ayak uydurmakta zorlanacağımızın da işareti!
Yılın en uzun gününde şunlara dikkat etmeliyiz:
Ufak tartışmaları büyütmeyelim.
Enerjisinin iyi gelmediğini düşündüğümüz kişilerle aramıza mesafe koyalım.
Mümkünse toprak, çiçek ve hayvan gibi doğanın diğer canlılarıyla zaman geçirelim.
Günün ritmine kulak verelim.
Yeni kararlar alalım.

ASTRO
GÜNDEM
Merkür-Mars kavuşumu, teknoloji firmalarını hedefine alıyor. Microsoft, Apple gibi teknoloji devleri ve Facebook, Twitter gibi sosyal medya mecraları ile ilgili sansasyonel haberler ardı ardına gelirken, bazı ülkelerde kısıtlanan teknoloji firmaları ile yine karşılaşabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA