Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Aşıkların bakış açısı, evliliklerin huyu değişiyor

2019 yılının yaz ayları herkesin hayatının daha hızlı olmasını sağlayacak. Bize doğru yaklaşan yılın iki tutulması hem dünyayı ısıtacak, hem de ilişkileri! Yalnızları bir anda hayatının aşkı ile karşılaştırırken, evliliklere de büyük düzenlemeler yapacak. Artık herkes evliliğini, tartışmasını sosyal medyadan yaşıyor diyenlerdenseniz; durun bekleyin, daha hiçbir şey görmediniz. Çünkü 16 Temmuz'da gerçekleşecek ay tutulması kalp tutulmasına dönebilir. Hâl böyle olunca evli, bekar demeden insanı insan yapan iletişim ve güven adeta bombardımana tutulacak. Siz siz olun 2019 yılının en sert ay tutulmasında ilişkinizde ağzınızın ucuna gelen sözlere pranga vurun, yutun!
12 Ekim 1975 doğumlu Terazi burcu Fettah Can, dinlendiren sesi ile daha çok konuşulacak. Natal haritasında Uranüs'ü Akrep olan Fettah Can, üzerinden prim yapmaya çalışanlara ilk defa cevap verecek. Sosyal medyadan yorulan ünlüler arasına yer alabilir.
19 Haziran 1976 doğumlu İkizler burcu Alişan, hem sosyal medyada, hem de arkadaşlık ilişkilerinde sıcak bir yaz geçirecek ünlüler arasında yer alacak. 2019 yılının başında küstüğü arkadaşları ile de barışabilir.
2 Ocak 1979 doğumlu Oğlak burcu, Satürn'ü Başak Çağla Şıkel, alacağı ani kararlar ile herkesi şaşırtacak. Hem aşk hayatı, hem projeleri ile geçmişe yolculuk yaptıracak.
Tolgahan Sayışman, yanlış anlayanlarla uğraşacak! 7 Aralık 1981 doğumlu, Yay burcu, Satürn'ü Terazi olan yakışıklı oyuncu, yaz aylarında çalışan ünlüler arasında yer alabilir. Aslında duygusal olan ve kararlı görünmek isteyen Sayışman, belki de ilk defa çok samimi konuşmaları ile gündemi dolduracak.
Hande Subaşı, aşk hayatı ile konuşulacak! 21 Şubat 1984 doğumlu, Balık burcu, güzelliği ile gözleri dolduran Hande Subaşı, müzik dünyasına hızlı giriş yapan düetleri ile ses getirecek.

ASTRO
GÜNDEM
Kurunun yanında yaş da yanar. Mars- Plüton karşıtlığı dünyadaki küresel krize vurgu yaparken, istifa eden liderlerin de sayısı artıyor. Bugünden itibaren toplumsal hareketlilik dünyanın dört köşesinde kendini gösterebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA