Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Neptün Retrosu mantığı devreye sokacak

Gökyüzünde tuhaf şeyler olmaya devam ediyor. Neptün geri gidiyor. Diyeceksiniz ki; 2012 yılından bu yana Balık burcunda bir ileri, bir geri gidiyor.
Şimdi ne farkı var? Hafızayı, bilinçaltını, hatıraları, hayalleri, rüyaları yöneten Neptün, geri hareketine başladı ama bu sefer dönüştüren gezegen ile muhatap oluyor. Ayrıca Neptün, Balık burcundan geçecek.
Ve işler burada karışacak, esrarengiz olaylar artacak.
Neptün Retro'su ruhani olayları artırırken; gerçeği arayanlara destek, belirsizlikte olanlara ise yön verecek. Kafası karışanları ise araftan çıkaracak.
22 Haziran'da Balık burcunda geri gitmeye başlayan Neptün Retro'su, 27 Kasım'a kadar bu hareketine devam edecek.
İşin ilginç yanı; denizlerin, depremlerin temsilcisi Neptün, diğer adı ile Poseidon, bu sefer Balık burcunda konvoy oluşturuyor.
Bunun anlamı ise; alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste!
Neptün, hayalleri ve rüyaları da yöneten bir gezegendir. Retro esnasında yaşamımızda bize acı veren, gerçekleşmesi mümkün olmayan konularla yüzleşmemizi sağlar. Bu dönem, gerçeğe dönüş ve mantığı devreye sokmak için de olumlu gelişmeler yaratacak.
Bununla birlikte Jüpiter de ateş burcunda. Neptün'ün açığa çıkaracağı konular giderek artabilir.
Bir yandan da devrede güneş tutulması arafı var. Bu, 'hesap kesme zamanı' dedirten etkiler bırakacak.
Neyin hayal olduğunu, neyin peşine düşersek kârlı çıkabileceğimizi gösterecek. Üstelik kaçırdığımızı sandığımız konularda da yeni imkanlar sunacak.

BUNLARA DİKKAT
Önümüzdeki 5 ay dikkatli olunması gereken konular şöyle:
Depresyon
Bugün işini yarına bırakma, öteleme.
Ben bilirim havasına girme, büyük konuşma.
Bağımlılıklar ve uyku halinin artması.
Kan, şeker, damar hastalıklarına özenli yaklaş.

ASTRO
GÜNDEM
Venüs-Neptün 90'lığı, ülkemizin ileri gelen ailelerine vurgu yapıyor. Ayrıca petrol zengini ülkeler de dünyanın gündeminden düşmeyecek. Sabahı başka akşamı başka bir günden geçiyoruz. 'Dostlar düşman, düşmanları dost olabilir' tutulması kapımızda...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA