Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Burçlar zorluklarla nasıl mücadele eder?

Aklınız karışıksa ve 'Her şey üst üste geldi' diyorsanız, burç burç ele aldığım tavsiyelerime bir bakın derim...
KOÇ: Sakin ol, sabırlı ol ve kendine zaman ver. Böylece yaşadığın zorluğa farklı bir bakış açısıyla yaklaşabilir ve hayatını kolaylaştırabilirsin.
BOĞA: Ketum tavrından ödün vermeye ne dersin? Hatta arada alışkanlıklarını olumlu anlamda değiştirmelisin ki güçlü durabilesin.
İKİZLER: Kendine ördüğün duvarları esneterek yaşamını da kolaylaştırabilirsin. Strese girmek yerine mücadele etmelisin. Zorlukların üstesinden gelebilecek kadar güçlüsün.
YENGEÇ: Soğukkanlılığını korumaya gayret göstermelisin. Duygusallığı bırakmalısın.
ASLAN: Hayata karşı tavrını netleştirmeye ne dersin? Sakin ve güçlü bir bakış açısıyla, zamanın ilaç olduğunu hatırla.
BAŞAK: Ani gelişen olaylar karşısında seni panikleten iç sesine biraz daha az kulak vermelisin. Unutma senin her zaman farklı bir planın mutlaka vardır.
TERAZİ: Mücadele dilini değiştirmelisin. Mantığının yanına duygularını da katarsan zorluklarla kolay mücadele edebilirsin.
AKREP: Her zaman çok güçlü görünmek zorunda değilsin. Zorluklarla daha da iyi mücadele edebilmek için aklındaki düşünceleri biraz hafifletmelisin.
YAY: Olumsuz bakış açını esnetmeye ne dersin? Zorluklar karşısında sakince ölçüp tartmalı, umutsuzluğa kapılmamalısın.
OĞLAK: Su akar yolunu bulur sözünü kendine sık sık hatırlatmalısın. Kontrolcü tavrının sınırlarını genişletirsen her şey kolay olabilir.
KOVA: Hayatta her zaman mecburiyetler vardır. Karşına çıkan zorlukları hayatın akışı içinde değerlendirebilirsen her şey kolay olabilir.
BALIK: Her şeyi kafana takarak çözemezsin. Bazen olayları akışına bırakıp düğümlerin çözülmesini beklemelisin.

ASTRO
GÜNDEM
Uranüs-Ay düğümünün zorlu açısı ülkemizi işaret ediyor. Özellikle Türk futbolu adına çeşitli olaylarla karşılaşabiliriz. Değişimin kaçınılmaz olduğu günler yaşarken zorunlu olarak yapılan tercihler de ünlü isimleri gündeme getirecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA