Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ay tutulmaya hazırlanıyor

Oğlak burcundaki Ay tutulmasını, yarın gece hepimiz seyredeceğiz. Size anlatmakla bitiremeyeceğim etkiler yaşarken silkeleneceğimiz, yaşananlara inanmakta güçlük çekeceğimiz ayın adıdır Temmuz! Bu yazıyı okurken muhtemelen Güneş tutulmasını okumuş, etkisini hissetmeye başlamış, kişisel hayatınızda niye hep aynı olaylara maruz kaldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Temmuz ayında aslında gezegenler arafta kalan her şeye netlik kazandıracak. Planetler, gökyüzünde Oğlak burcundaki tutulmaya hazırlanırken, parası olmayıp ama bir şekilde mücadele eden ve inanıp gece gündüz uğraşanları mutlu edecek.
Eğer sözde değil özde bir mücadeleye tutuşup kişisel hatalarınızı da kabul ederek bugüne geldiyseniz, özellikle ciddi projeleri kovalıyor ya da bir türlü hayalini kurduğunuz ihaleyi alamıyor ya da istediğiniz işyerini tutamıyorsanız; işler 40 günde değişebilir. Garip ama olanlar olmaya başlamış, yoluna bile girmiş olabilir. Sizin önünüze gelmesi için doğru zamanı bekliyordur belki de.
Ay tutulması çok güçlü! Şeytani planları olanları bozguna uğratan, dilleri dolandıran günlerden geçerken, gidenler de gelir ama bir önceki niyetlerinden farklı olmayacağını unutmayın.
Gönlünde gerçek aşkı olan kazanacak.
Aslında bu Ay tutulması, Aralık'ta yaşanacak tutulmaya pas atacak. Gökkubbe o kadar heybetli kavuşumlara vurgu yapacak ki, taşların yerine oturması 2023 yılını bulacak. Uzunmuş demeyin! Sadece 2016 yılından bu zamana hayatınızda nelerin değiştiğine bir bakın derim. Bugünlerde başlayacak her şeyi ama her şeyi hafızanıza yazın derim; oyun deyin, kader deyin, döngü deyin, gönlünüze hangisi siniyorsa o olsun. Evrende iyicil ile kötücül enerjilerin kavgası yeni başlıyor. Burada hem size, hem de kendime not düşmek istedim. Herkesin çıkarı, niyeti, hedefi, samimiyeti ve hassasiyeti, tüm çıplaklığı ile dökülecek mi derseniz, evet! Merkür gerilemesinin de tutulma esnasında görev alacağını size tekrar hatırlatmak isterim. Neler oluyor gezegenlere demeyin; neyi eksik yaptım, neyi yarım bıraktım deyin çünkü Merkür geri giderken hepimize bunları hatırlatacak.



ASTRO GÜNDEM
Ay-Uranüs 120'liği, birçok ülke siyasetçinin tarihine yazılacak olayları işaret ediyor. Yarın gece gerçekleşecek Ay tutulmasının etkileri hayatımızın her alanına yayılırken, gafları da beraberinde getirecek. Toprak hareketleri hepimizin gündemi olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA