Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Temmuz ayının öğretileri bitmedi

Cesaret ve iddia Temmuz ayının temasını oluştururken, Güneş ve Ay tutulmalarının her ne kadar arkamızda bırakmış olsak da etkileri hâlâ devam ediyor. Merkür gerilemesi de 1 Ağustos'a kadar bu etkilere eşlik edecek. Temmuz ayının gökyüzü gündemi dolu. Aynı zamanda bu ayın dersleri de çok farklı.
Huzur konusu bu ay herkesin gündeminde olmakla beraber, herkes kendi içinde iniş çıkışlar yaşayacak. Sosyal hayatımızda etrafımızdaki insanlarda tutarlılık arayışı da artacak. Herkes kendi kurallarını koyup kendini yenilerken, genel anlamda bir değişime şahit olacağız.
Bu ay çevrenizdeki insanların sizi mevcut sorunlarına dahil etmeye çalıştığına şahit olabilir, mesafenizi korumak isteyebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda, kendini göstermek için bazı insanların şov yapmaya çalıştığını gözlemlemek sizi şaşırtmasın.
Birlikteliklerle ilgili sıkça dedikodu duyabilir, hiç yoktan yere kıskançlık sebebiyle birlikteliklerin bittiğine şahit olabilirsiniz.
Temmuz, artık hayatınızda olmasını istemediğiniz, davranışlarından rahatsız olduğunuz, bencilliklerine katlanamadığınız her kim varsa hayatınızdan göndereceğiniz bir ay olacak. Bu ay gördüklerinize ve duyduklarınıza inanamayacağınız günler sizi bekliyor.
Gökyüzünde gerçekleşen şov, yeryüzüne ego olarak yansırken; tahammül sınırlarımızı zorlayan insanlar da kendilerini iyice belli edecekler. Dedikodunun başını alıp gideceği Temmuz ayı, adeta bir dejavu etkisi yaratıp geçen yıl bu zamanlar aynı olayı yaşadığınız etkisi uyandırabilir. Bu ay adeta birilerinin hayatında şansın döneceğini, karmanın devreye girip herkese, kime ne yaşattıysa aynısını yaşatacağını şaşırarak izleyeceksiniz.
Ayın ilk günleri ve son günleri arasındaki farklılık günlük ilişkilere yansıyacak.
Alınan kararlara uygun hareket etmek zorlaşırken, bir yandan da fazla şüpheci ve kaygılı düşünceler ilişkilere hakim olabilir.
Büyük bir hevesle başladığınız bir işte bölünüp motivasyonunuzu kaybedebilirsiniz.
Açıkçası 'Lafta kaldı' dediğiniz vaatleri bu ay sık sık duyacaksınız.



ASTRO GÜNDEM
Venüs-Satürn karşıtlığı, yeri göğü harekete geçireceğini işaret ediyor. Güneş ve Ay tutulmalarının etkileri devam ederken, uluslararası siyasi arenada liderlerin sağlığını, şok edici olayları, istifaları konuşacağız. Sansasyonel haberler sıkça duyulacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA